Mischosen heart

Var med om något idag som jag varit skiträdd för förut.. bokstavligen skiträdd men tog det bra den här gången. Har lärt mig att inte ta åt mig, folk som beter sig på ett dåligt sätt får helt enkelt veta av konsekvenserna av sina handlingar. Tänker inte vara len som sammet, tänker visa ilska eller andra känslor jag bär på... Tjänar inget på att hålla dem inne det är bara så man retar upp sig ännu mer!
Körde ingen träning idag trots att jag behövde det är fortfarande svullen i hela kroppen även om det ser bättre ut än innan, magen är det som inte hämtat sig vilket var rätt väntat tyvärr.. as i said hormons sucks! 


Imorgon blir det MINST 40 minuter på bandet samt lite styrka -.- vill må bra igen och då måste det vara som innan helvettet började.

Har inte fått min Blind Guardian platta än föresten :( Johanna fick sin igår...orättvist jag blivit behandlad igenom hela processen egentligen. Först åka på att bli illa behandlad av Ginza till att inte få någon platta alls av nästa ställe heller..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



~Behind the shadow of life the lost hopes are grieving.
I seek the night and hope to find love...
So I drown in the silence of lifes short eternity.
The tears fills the void in my heart astray...

Embrace me now, delightful ease!
Give me a world of wonderous peace!
Calm the desperate scream in my heart~


http://www.youtube.com/watch?v=6R7jSfLpk7Y  ~ Death Come Near Me~  Draconian


Träna loss!

Kommande vecka, lär inte följas till punkt och pricka x)

Måndag: Kondition 40 min, Pilates, Plugga
Tisdag: Föreläsning, Umgås
Onsdag: Plugga, Kondition 40 min, Styrka 20 min, Arkeologpub (?)
Torsdag: Föreläsning. ev. träning om den inte blir av på onsdagen (?), Plugga
Fredag: Träna 40 min kondition, Styrka (?)
Lördag: Göra något spec (?), Plugga
Söndag: Träna 40 minuter kondition.


Ska försöka konditionspassen det behövs efter det som hänt med kroppen dem senaste dagarna, vill inte vara svullen :( börjar med pilates igen.. sträkte mig riktigt ordentligt efter dagens kondispass.. hoppas att jag inte vakna med nackspärr.


Hormons go to hell!

Hormoner kan ju ta sig någonstans :(
Har gått runt och mått skit i flera dagar nu, illamående och med ständig värk ...
Har skyllt på magkatarr men så är ju inte fallet.. annars så skulle inte släppt när jag inte tog ... ja...
Förutom det så har jag blivit små tjock (eller ja svullen och vätskefylld heter det) särskilt om låren/vaderna/benen vilket ser helt förskräckligt ut enligt mig själv.. -.-
Hmm ja förhoppningsvis är det tillbaka till det vanliga inom ett par dagar.. mår nog bäst av att vara fri från sånt.
Fasst det funkar väll inte heller i slutändan...



Nä till roligare saker =D den här oljan är grejer alltså, köpte den i Lund för ynka 200 kr. och man tar ju endast en droppe åt gången så den räcker länge. Man sätter den i håret och den får nytt liv och är inte alls torrt längre.
Denna olja kommer att vara min bästa vän i sommar då håret är som torrast.

The game of friendship

Du är ute med flera vänner och alla känner inte varandra det dem har gemensamt att de är bekanta till dig, hur får man då någon att inte känna sig försummad? Har verkligen försökt att inte få det att bli så träffar man någon ska inte vännerna känna sig försummade man ska inte välja att vara med en person och stänga ute alla andra.
Svårt att veta hur man ska göra för det är oftast någon som känner sig utanför i slutändan men säger inget om det utan bara blir ledsen/sur för sig själv.
Man kan inte dela sig i åtta delar, hur mycket man kanske än skulle vilja kunna.. Skulle gärna delat upp mig i andra situtationer i vardags situationer också men det är ju lika orealistiskt..

Hoppas inte att någon känner sig försummad. Särskilt vad gäller er i Stockholm, bryr mig om er lika mycket som jag alltid gjort men som ni vet befinner jag mig långt borta nu.



Reading

Tar en liten paus från pluggandet, läser just nu en kursbok som jag fick med posten idag som heter "Inledning till Etiken" och är skriven av Göran Collste. Måste säga att boken är väldigt intressant och inte ett dugg svår att läsa, en del kurslitteratur jag haft under denna kurs har fått ögonen att gå i kors ibland för att det varit klurigt och inte så roligt att läsa. Men denna kan jag rekommendera även för er som inte läser arkeologi. Sysslade med etik en del under gymnasiet, gick bra då tror jag.. blir en del upprepningar som pliktetik och konsekvensetik.

Fyller ju år imorgon som jag antagligen sagt redan, min morsa sa att hon skulle skicka pengar till en vinterjacka och jag har hittat något som jag tycker ser bra ut och varmt på samma gång. Den är i dun, från Esprit och eftersom att modellen är 10 cm längre än vad jag är kommer jackan precis att täcka rumpan. Är emot dunjackor egentligen.. jag vill liksom se snygg ut samtidigt som jag ser kvinnlig ut och med skärp så framhäver det formerna och man ser inte lika michelinig ut. 
Får se! Blir det inte bra så skickar jag tillbaka den!
 






Kalkonbacon and other thoughts..

Eftersom att detta är lite av en hälsoblogg och livsnjutar blogg måste jag tipsa om Ingelsta Kalkons bacon *_*
Sååå gott.. och proteinrikt! Gör ett kondispass värt dock så var jag inte så duktig idag... ;o


Men in other words ehmm..



Jag för 5 år sedan , älskar den frisyren jag hade då.. kanske något jag inspireras av imorrn då jag planerat att ha fixa till mig inför födelsedagen? Håret är färgat ialla fall..;)


Mhm

Det blev inte alls som jag trodde den här veckan med träningen eller med mycket alls xD men här är nästa veckans schema som förhoppningsvis kommer att följas bättre!

Måndag: Träning kondition 30 min + Styrka 20 min,  Tvättstuga, Baka, Fääärga hår
Tisdag: Föreläsning, Konditionsträning 30 min.
Onsdag: Fööödelsedag, Bowling och annat skojs!
Torsdag: Föreläsning, Konditionsträning 30 min + Styrketräning 20 min
Fredag: Pluggerier, Promenad,
Lördag: Ta det lungt med film , Umgås (?) , Öl (?)
Söndag: Konditions träning kortis, Styrketräna och Pluggerier.


Plugga lär jag ialla fall göra varje dag när jag får min kurslitteratur.
Har bokat Sweden rock Kryssning biljett nu föresten så ska åka med min kära Johanna som jag inte träffat sedan 2008 (?) ev. 2007 (?) minns knappt själv!
Vi ska se Blind Guardian som var det so mförde oss samman från början ialla fall..

På onsdag är det min födelsedag dessutom då ska det firas med öldrickande,  glutenfri cheesecake (?, ifall att jah kan baka något nice tills dess) , och bowling ^_^ ska bli najsigt! Ska unna mig själv en mumsig lunch också samma dag.. behöver inte vara dyrt heller men med all rätt att lyxa till det när man fyller 21!

Stress x(

Varför finns stress egentligen?
Det kan förstöra så otroligt mycket för en, någonting som man gått runt och längtat efter kan exempelvis bara kännas jobbigt den dagen man väl ska göra det. Igår fick jag väldigt mycket gjort av det som stod på min "måste" lista och jag sov faktiskt 8 timmar i natt. Att få saker gjorda lugnar ner mig...Känns som att det här med stressen började när jag låg och hade körtelfeber och inte kunde få skolarbete gjort. Jag var fasst med mina tankar när jag inte kunde lämna hemmet och inget internet.
Nu fan när ännu en sak har löst sig som med CSN är det dags att jag taggar ner...ska lägga in ett pilates pass i träningen eftersom att jag inte klarar av yogan med den här ryggen.. kan man andningen vet man hur man lugnar ned sig.


Jo då..

God Morgon :D
Idag ska det tränas hårt! Blev inget igår tyvärr och har laddat rejält så att jag ska orka.

Har funderat på att sänka min alkohol konsumtion, öl är bland det godaste som finns i dryckes väg men det innehåller ju gluten. Jag känner kommande två dagar efter att jag druckit öl att magen tagit styrk även om just Spendrups Bright som jag dricker inte är lika hård som andra sorter.


Jag vet att det kommer att bli väldigt många OM och MEN, men bryr mig faktiskt inte.. huvudsaken är väll att man ska få må bra fysiskt?


Das schedule

Jaha ja, det blev tyvärr ingen träning idag men schema för nästa vecka är följande;

Måndag: Träning:  Zumba eller Bandet  40 min + Styrka (ben)
Tisdag: Vårterminen börjar :D + Konditionsträning
Onsdag: Styrketräning (rygg,bål,axlar/armar) + Tvättstuga + Knutpub (?)
Torsdag: Föreläsning + Arkeolog middag (?) + Sysslor!
Fredag: Träna Kondition 40 min + Styrka (rygg, bål)
Lördag: Hitta på något??? Öl????
Söndag: Träning kondition


Mycket oklarheter tyvärr, beror både på CSN och svar från polare om saker blir av. Håller tummarna!

Obs! Låter kanske som jag tränar något hysteriskt men kondition betyder också att man tar en längre promenad, även om det i det här vädret inte är det allra roligaste (luftmotstånd som f'n) ;o



Gött hade bla. det som tillbehör till min hamburgare ^_^ mhmmm!

Sleepwalker.

Efter en lång men trevlig kväll igår som blev utan sömn tyvärr så ska jag strax se en fantasy film och sedan gå och lägga mig.
Imorrn ska lägenheten storstädas så att jag får en fräsch start på kandidaten utan någon stress hemifrån.


Känner mig så duktig nu ^^
Imorgon ska jag träna eftersom att jag inte pallade idag eller igår heller för den delen. Fokus på rygg och bål styrka då såklart!


Born to die free ^^

I got the mooooves like jagger! <3

Haha nä, men nu är jag tillfälligt sysslolös för första gången på väldigt länge.
Ikväll så är det metalkväll med några fellow arkeolog polare och har ju ett par timmar över tills dess!
Ska tvätta håret nu tänkte jag och efter det ska jag åka in och träna eftersom att morgondagen ändå går bort på annat (som att vara bakis xD)..hehe

Idag är det 12 dagar kvar tills att jag fyller 21 btw ^^
*Tant*

Dags att boka tid till tatuering? Här är några av de motiv jag kommer att skaffa förr eller senare!

* Tolkiens signatur runa (Placering : Strax nedanför nacken)
Varför? Tolkien har varit en av de största inspirationer jag haft i livet och har alltid kunnat vända mig till det Midgård han skapat när jag behövt det. Dessutom så är han min absoluta favoritförfattare och ingen kan trollbinda mig som han gjort!

* Crashdïet text: "Born to die free"  (Placering: Armen)
Hade funderat på att ta ett stycka ifrån Manowar låt "Die with honour"
"A sinners faith awaits me but my vision guides me on, i will not stray from the path im set upon"
Men ja, vem som helst ser ju att det är för långt...Born to die free kommer ifrån Crashdïets låt "Generation wild" och med tanke på vad allt som jag gått igenom i livet passar det stycket.




http://www.youtube.com/watch?v=UymaV1xlhRs


Blablabla!

Morrn'
Missade 9 bussen in till stan så blir inget gymmande nu på morgonen men ska se till att vara inne till 13 och köra ett svettigt pass eller nja ska göra lite på bandet så supersvettigt blir det inte. Efter det ska jag plugga och sen får jag besök minsann!

Har gjort en liten beställning på Bodystore, körde ju förut med ett proteinpulver som var 92 % protein och 0 procent kolhydrater. Det är till och med bättre värden än Whey 80 som jag körde ett tag i mellan åt. Hur som helst är det helt soya baserat med en smak av vanilj. Tänkte ha det som proteintillskott i gröten/yoghurten och ev. som någon fom av mellanmålsdryck att ta tillsammans med en frukt som inte räcker om jag ska öka min muskelmassa. Beställde in några träningsbars osockrade såklart och de var ju nedsatta till 10 kr styck så förutsätter inte att det är dem godaste men testa kan man ju alltid :)






För att byta ämne lite från det jag pratat tidigare så är det min erfarenhet av beroenden många tycker säkert att det är bullshit men de som gått igenom det själva vet att man faktiskt kan vara beroende.
I högstadiet var jag beroende av socker, jag drack läsk varje dag och godis (minst 200 g) åt mycket mat med snabba kolhydrater som Nudlar, Pizza, Bakelser, Ris och Pasta.. Det urartade sig och blev något som jag var tvungen att få i mig för att få dagen att fungera.
Idag äter jag sällan socker och kan ta små mängder och nöja mig med det, men läsken som byttes ut mot Cola Light blev mitt nya beroende... Koffeinet i samband med sötningsmedlet och den svalkande bubblande känslan som läsken ger blev liksom så njutningsbar att man ville ha det varje dag. Dricker kaffe just nu som jag skriver det här som visserligen innehåller koffein och som människor lätt blir beroende av men som jag bara ser som en mindre kostsam energikick medans jag drömmer om min Cola Zero.
Tycker ändå att jag dricker mindre lightläsk än förut och jag lyckades ta mig ur ett sockerberoende, jag tror absolut att de som röker, snusar etc. kan om de verkligen vill göra sig av med sitt beroende.
Dem som är beroende borde verkligen försöka mer att göra sig av med det, det kan vara destruktivt att vara så beroende av något..Vet själv hur dåligt jag mått när jag inte fått det jag vill ha, har gått runt och tänkt på det hela tiden och har inte kunnat koncentrera mig på något annat. Kan jag kan du!


I got the mooooves like...

Är beroende av en låt just nu xD har lyssnat på alla versionerna på spotify så får inte lyssna på den där längre.. pratar inte om Rebellion den har det funnits begränsning på i någon månad.

Pratar om denna låt som säkert är söndertjatad på radion eftersom att den spelas på gymmet ofta x)
Men älskar den fortfarande ändå!

tp://www.youtube.com/watch?v=suRsxpoAc5w

Hälsa och träning

Det är ju ett himla snack om när man ska börja bli hälsosam efter jul och att man ska sätta igång med träning och dyl.
Börjar idag och plockar också helt bort nötter från kosten, har samma relation till dem som till godis.. kan liksom inte bara ta en och nöja mig med det. Blir oftast för mycket och vill inte att det ska paja min träning. Nötter i som glutenfri musli går bra men inte som snacks i kylen. Tänkte börja med proteinrikare alternativ eftersom att tanken är att lägga på mig lite muskler kring de områdena då jag är riktigt klen och har lätt att få ont i.
Kesella, Keso och ibland vispgrädde med diverse fruktblandningar eller annat mums ;)


Börjar dra ihop sig mot födelsedagen här föresten, vad önskar jag mig då?
Nr ett på listan vore Sweden Rock kryssningen för att se mitt favoband i hela världen. Blind Guardian that is!
Har dock inte riktigt förstått vilka som kan åka dit än x( Madeleine? Johanna? ...tänker missa det här för någonting hur som helst!

Årsresumä

ÅRS RESUME ALÁ ARWEN

2011 var året då jag:

* Fyllde 20 bast, systemet for the win!
* Träffade massor med trevligt folk <3
* Träffade Hansi FÜCKING Kürsch!!
* Insåg att jag förtjänar det bästa och inte sämre!
* Slutade med gluten och fri en frisk och fungerande kropp
* Införde mindre mängder socker i kosten utan återfall till beroende
* Hade sitt första hel-tidsjobb (endast i somras) Burger King
* Blev en mer social och självsäker människa
* Återupptog kontakten med Johanna, BG-syster!
*Åkte på fler-dagars festival
* Besökte Tyskland 2 gånger, the land of metal! 


RSS 2.0