Sluta prassla!

Skriver sällan men ska försöka vara bättre på det, är rätt så paff att det är ganska många som läser om man ska tro statistiken xD
Men ja, idag har jag varit ute på långpromenad och det rätt så mysiga höstvädret! Även om solen inte är framme så älskar jag känslan av att känna vinden blåsa i håret..och det blåser inte alls otäckt här ute på landet snarare skönt! Imorgon ska det snöa enligt Mithrandir (min iphone) så blir till att spendera den på UB (Universitets Bibleoteket) ska ta igen för senaste provet som jag missade med en enda poäng! Tänk om jag sovit ordentligt och inte varit så lätt irriterad? Jag vände mig om för minsta lilla ljud, kände mig allmänt trött och varken koffein eller sockrad yoghurt hjälpte för att få mig att vakna till. Men nu vet jag ! Sov ordentligt innan salstenta och ta med öronproppar..
 
Var är den här dealen med att ta med sig en kakbuffé på en salstenta överhuvudtaget? Är det meningen att man ska sitta i fem timmar och äta eller skriva prov? Jag kunde inte bry mig mindre av vad folk äter det är deras ensak men det prasslar något hysteriskt! Som om de letar efter kakan längst ner i påsen och inte kan nöja sig med den längst upp..Jag tog med mig yoghurt just för att det inte låter något hade kunnat slå till med en påse nötter men prassel uppskattas inte av mig så då utsätter jag inte andra för det..
 
 
 
 

Dagens Celiaki tips!

 
Både ett tips och en diss på samma gång här, Provena som har godast gluten-fritt bröd hitills har enligt deras hemsida och enligt reklam som man sett i butikerna kommit med ett nytt bröd men Nötter, russin och musli.
Den skulle ha kommit vecka 36 men har inte sett till det någonstans. Väldigt synd eftersom att jag saknat frukt och nötbröd mest av allt vad gäller produkter med gluten men får nöja mig mer Carrot oat så länge eller allrahelst: Baka själv!

Nyårsklänning? Hiss eller diss?

 
Kollade lite på klänningar och hittade denna som är i min stil, skulle passa bra som nyårsklänning även om det är ett tag kvar tills dess.. Vad tycks? Hiss eller Diss?
Det finns dock problem tjejen på bilden, har tops A-kupa hur kommer de se ut på någon som har E?

Möööh

Önskar nästan att man hade plugg eller något att göra, även om jag är trött och inte orkar göra någonting.. Mina hjärnspöken är igång direkt igen..Kan inte vara social heller pga att mitt bankkort kommit bort och jag fortfarande väntar på ett nytt sedan i tisdags :( Tänkte se någon Harry Potter film ikväll och mysa till det med lite torkad bacon.. Åt upp fruktsalladen igår som jag skulle ha idag nämligen. Vet inte om det kommer hjälpa sådär, vet vad jag behöver göra egentligen men vågar inte.. Varför ska jag vara så feg? Kan jag inte ta tag i saker direkt för?
 

Plugg och LCHF pizza

Sitter och pluggar för fullt, dagens deadline är 100 sidor men tror nog att det kan bli upp emot 150 eftersom att det är otroligt intressant :) är glad att jag valt rätt ämne för den här terminen även om jag gärna påbörjat mastern också.. Imorgon ska jag in till stadsbibblan efter lunch och plugga lite för att se hur det går, jag är bra på att plugga även offentligt förutsatt att det är tyst. Små skrikande barn slipper som som tur är på UB men vill helst inte sitta med andra elever heller.. Jag pluggar bäst själv helt enkelt!
 
Idag har jag varit ute och promenixat två mil, har inte rört en muskel på hela veckan så det är bara rätt..Nu ska jag baka glutenfri pizza! På LCHF botten visserligen men när man ändå har bakmixarna här är det bara att sätta igång :D Har köpt riven ost, pizza sås som det hette, har dessutom bacon som jag tänkt ha på pizzan eftersom att det smakar så fantastiskt! Själva degen innehåller bakmixen jag köpt, smör, vispgrädde (som jag byter ut mot kvarg istället) och ägg.
 
Resultatet publicerar jag här sedan förutsatt att det ser bra ut då ;)

RSS 2.0