Morphine Cloud

You know who you are, this is for you....
 
Det är mer tydligt för mig än någonsin att du aldrig brytt dig, det var rentav skådespeleri och jag gick på det.. Jag går alltid på det är fan för snäll och tror att man kan lita på människor men vad man får ger blåmärken som tar lång tid innan de bleknar och till slut försvinner. Jag hade fel som trodde att du var annorlunda från andra..

Music is my life and my life is music

 

Frågor och svar:

Nämn några platser eller situationer där du absolut inte vill vara utan musik? - När jag är ensam har jag nästan alltid musik i lurarna, när jag promenerar oavsett om det är för motion eller för att ta mig någonstans. Lyssnar även på musik när jag åker kollektivt och när jag gymmar vilket jag ska börja göra igen åtminstonde 3-4 gånger i veckan från och med imorgon.

 

Kan du göra en lista över alla artister som du har sett live? - Blir nog för lång lista så kör de som är viktigast eller på senaste tiden. Amon Amarth, Avantasia, Blind Guardian (fyra gånger), Candlemass (två gånger( Crashdïet (fem gånger), Ensiferum (två gånger) ,Entombed (två gånger), Gamma Ray, Helloween, Howard Shore,  Manowar, Rhapsody of Fire, Slayer... Och massor av annat!

 

Vilken är den första poplåten som du kommer ihåg från din barndom? - Spice Up Your Life med Spice Girls, jag var helt crazy i den låten när den släpptes och blev nog ännu mer förtjust i bandet än tidigare! De var faktiskt bland de största banden på den tiden xD !!

Om du fick se en artist eller grupp just nu, vilken skulle det vara? -  Blind Guardian vill jag gärna se, men typ i som Imaginations Through the Looking Glass som en tvådagar festival med bara dem. Annars så vill jag gärna se Howard Shore eller Rhapsody of Fire igen <3 Fantastiskt! Christina Aguilera skulle jag nog också bli helt crazy om jag fick se, hon är bäst <3 Utanför metalgeneren xD


RSS 2.0