Schedule

Fredag: Filmkväll med Freja :D
Lördag: Ego-dag :)
Söndag: Storstädning
Måndag: Introduktion: Första skoldagen, Gym; Kondition 30 min Styrka:30 min
Tisdag: Föreläsning
Onsdag: Föreläsning, Konditionsträning
Torsdag: På vift för att träffa mitt hjärta <3
Fredag: På vift!
Lördag: På vift!, Party på kvällen ;D
Söndag:På vift!
 
Vad jag försvinner är en hemlis ;D men det kan den som läser säkert gissa!
 
Nästa vecka får jag dessutom hem mina kursböcker och en ny mobil-telefon (eftersom att bindingstiden på min gamla apparat snart är över) så finns massvis att se fram emot!
 

Dagens celiaki tips: Low-carb shop!

Nu ska inte alla gå runt och tro att jag går på någon slags diet för så är inte fallet, men sökte upp mandelmjöl på nätet (för att göra pizza på då det är socker i de färdiga bottnarna). Och hittade butiken, dem har bakmixar som är helt sockerfria och helt glutenfira..och eftersom att jag ständigt försöker hitta hälsosamma alternativ som är glutenfria och gärna också inte så sockerproppade så beställde hem en brödmix och en pizzabotten.
Har än så länge inte hittat något som slår provenas carrot oat (inte ens det jag bakat själv) men kommer ju ett musli bröd av dem vecka 36 också som jag fått rabattkupong på :D
Mer uppdatering om det nästa vecka! Och lämnar även kommentar om Pizzabotten och valnötsbrödet..

Confessions of a student

Hur hittar man tillbaka när ens huvud ständigt är fullt av stress och ånger?
Jag har den här sommaren haft sån otrolig ångest över pengar och jag ställer mig allt mer kritisk till alliansen, det har inte blivit bättre för oss som inte har mycket pengar bara värre. Förra året hittade jag jobb, det här året fick jag förlita mig på mina föräldrar, hade jag inte haft dem hade jag blivit utslängd och skuldsatt. Är det så vi ungdomar ska ha det?
 
Idag är det ungefär en vecka tills att jag får mitt första studiestöd, idag känner jag mig avslappnad. Är hemma, har sovit tolv timmar.. handlat funktionellt, samlat kvitton, räknat budget. Nu ska det här hålla!
 
Ett celiaki inlägg följer detta ;)

Money again

Pengar har gjort den här sommaren ångestfylld därför har jag lagt upp en ny månadekonomi så att det finns utrymme för allting.
Listar mina sparkrav som jag har på mig själv för denna termin, blir som ett mentalt test för mig.. Klarar jag det belönar jag mig själv med en festival 2013, och visst låter det som en bra deal?
 
*  Lämna plånboken hemma om jag inte behöver någonting ute.
* Överskrid inte den summan som ska spenderas på käk,alkohol, hygien och liknande.
* Ta med en lätt lunch när det behövs
* Take away/ Färdigmat högst två gånger i månaden (blir min största utmaning)
* Lägg undan pengar på ett nytt sparkonto
* Läsk endast på helgen (gäller även Light-läsk som är det enda jag dricker)
* Spendera inte pengar på folk som inte förtjänar det och är oansvariga.
 
Börjar när mitt första csn rullar in :)

My heart is broken

Känns som att livet ännu en gång spelar om sig om en trasig skiva,
Har lidit av ångest över pengar hela sommaren.. har inte hittat något jobb trots flitigt sökande och har fått förlita mig på familjen och den lilla hjälp man fick av csn vilket känns helt fel.
Nu är det ok, har bara ett par dagar kvar här och ska få hjälp senare.
Det är på andra sätt jag menar, jag har ganska många vänner och bekanta...och en pojkvän
Men det känns som att det är omöjligt att utveckla några slags känslor för mig, jag sliter verkligen med att försöka tycka om mig själv men när det gång på gång händer mig något så bryts det jag sakta byggt upp liksom rivs ner igenom kommentarer.
Går allt åt helvete för mig nu försvinner jag från Stockholm åtminstonde fram till jul,

Träning 3 dagar i veckan ;D

Äntligen är jag uppe i tre gympass i veckan, det blir ett pass till idag och är då uppe i tre.
Ett hett tips på innan-träning mat är att blanda,dadlar och mjölk i en smoothie, energi som håller superlänge och man får faktiskt inte håll av träningen.. Jag har börjat kombinera kondition och styrka,idag blir det nog bara kondition eftersom att jag tränade lite bålstryka igår när jag hade tråkigt x)

Dagens celiaki tips!

 
 
 
Ser ni dessa skönheter? Gluten, konserveringsämnen, e-ämnen, laktos, fett och socker tänker ni säkert.. men icke!
 
Dessa är gluten-fria, gjorda på ekologiska ingredienser, bakade mer kärlek, laktosfria och socker-fria ( sötade med torkad frukt och äppeljuice). Sattva bageriet i Gamla stan är underbart för oss som inte tål gluten och för dem som är vegetarianer/veganer. Är ni Stockholm så gör minst ett besök och ni blir inte besvikna.
 
På bilden visas Carob och koksdröm, Bovetemuffins med blåbär och morot och russindröm.

Dagens celikaki tips!

 
Ser ju mumsigt ut eller? Tål du inte gluten så skit i Mcdonalds burgare. Brödet ser ok ut men smakar och ser ut som en disksvamp, då menar jag överdelen av brödet. Underdelen smakar ingenting men går att svälja pga all dressing. Gluten-fria burgare med kvalitet får man på burger king eller om möjlighet finns hemma!!

Sommartankar

Nu  jäklar är jag igång med runkunskapen på riktigt har fått sova ordentligt och nu har jag mer och mer börjat ta åt mig. Har verkligen lust att plugga. Hade börjat plugga in höstterminen redan nu om jag kunnat också för att få CSN-bidrag.
Sommaren är ingen härlig årstid för mig, den präglas av stor ångest för att man inte har varesig jobb eller pengar och måste förlita sig på andra. Pollen monstret hjälper förstås också till.
Min ljuspunkt den här sommaren var att få träffa släkten i Israel och att träffa Henrik. Hade aldrig kunnat drömma om att träffa en så fantastisk karl, aldrig ...inte för att jag inte förtjänar det med det helvete man gått igenom tidigare. Och jag bryr mig inte om de människorna läser det här...
 

RSS 2.0