Önskelista

Är visserligen en bit kvar till jul men har frågats om vad jag önskar mig redan och då passar jag på och gör en liten lista :) förutsätter att någoni familjen läser den ialla fall..hehe
 
 
1. Pengar att åka på Festival sommaren 2013
Wacken var en underbar upplevelse kan ju bara önska att man hade trevligare sällskap kanske.. ehmm.
Ska nog gå att ordna till nästa årsfestival ialla fall :) vilken det nu blir!
 
2. Orofluido hårolja
 
 
Fantastisk hårolja som gör mitt hår superglatt :) Finns hos olika frisörer..brukar finnas i paket med andra produkter men det går bra att bara köpa oljan.
 
 
Och det är väll typ det x)
Småsaker som jag alltid är i behov av är förstås smink i olika former särskilt svart smink! Nagellack <3

Valkyrian spekulerar..

En vecka kvar till Stockholm imorgon <3 ska se Ensiferum på torsdagen och Manowar release-fest på Rocks på lördagen :) blir en superhelg! (Märkte ni hus positiv jag lät helt plötsligt)
Jag kommer att bli ett vrak som jag börjar med det som jag gjorde ikväll och gör det till en vana..Pluggade flitigt och skulle sova, i vanliga fall nynnar jag på någon låt eller försöker tänka på något avslappnande men istället så dök mindre trevliga tankar upp..Inte elaka ifrom av hjärnspöken utan mer återupprepningar av mindre trevliga saker, somnade för att vakna en timme senare och samma procedur fortsätte större delen av natten. Jag är inte kompis med mina tankar och det har jag egentligen aldrig varit, om man kunde styra dem själv skulle allt i livet vara så jäkla mycket lättare..Tänk att slippa stress,ångest och etc.. då skulle inte lika många människor bli deprimerade. Jag har ju varit där, det är ingen hemlighet för de som läst här eller de som känner mig så vet hur jag ska förhålla mig till de mindre roliga tankarna (eller ialla fall ibland). Känns dessutom ganska ofta att det är något som händer för att få en att dras tillbaka in mörkret..man är i ett dåligt förhållande, man får problem med pengar, man uppnår inte det betyget man ville ha, man blir avvisad av den man älskar...
Har ur mina erfarenheter lärt mig att man måste ha flera saker som man kan förlita sig på om en del skulle gå mindre bra någon gång på ett annat område, har min utbildning, mina vänner, min träning och mina fritidsintressen.. Är därför inte helt åt helskotta bara för att ett par saker gör att jag mår mindre bra.
 
Summan av kardemumman. Förlita er inte all er lycka på en sak, skaffa flera saker som du brinner för och som gör dig lycklig..

No men were harmed in the making of this video

Dagens träning; En mils promenad :) belönade mig precis med en keso.. tröttnar aldrig på det!
Mina muskler har hur som helst börjat leta sig tillbaka.. vaderna är stenhårda och värker på ett sånt där härligt sätt, tyvärr är det också vaderna som tränas mest vad jag än gör. Målet som alltid är bål och rygg, jag sträcker ju på mig medans jag går för att de musklerna ska lära sig att jag inte är en puckelryggig tant (ialla fall inte än)
 
Veckans hälsotips på där på rak arm även om du har celaki eller inte är att köpa bröd på Lowcarbshop.se
är inne på mitt andra brödsort därfirån som är gjord på kokosnöt och mandelmjöl.det smakar helt fantastiskt och man blir inte uppsvälld och spänd i magen! Har käkat just mina med leverpastej vilket har passat hel perfa!
Pizzabottnarna har jag inte gjort än, helt enkelt för att en pizza kräver att man köper hem mer prylar, just för mixarna jag har måste man ha: Ägg, smör och vispgrädde för smeten (har varken vispgrädde eller smör hemma), dessutom så ska man ha en tomatsås, riven ost , basilika och valfri topping på pizzan.. vilket är något som ger en sjuk besluts ångest då jag inte ätit pizza sedan 2006-2007 då jag började med GI..Vad ska man prova först liksom?
 
 
Christina Aguileras texter får mig att acceptera mig själv mer från dag till dag, behöver ingen psykolog för min stress eller för att bygga upp min självkänsla mer..bara musik <3

In my sword i trust

Nu är det två veckor kvar tills att jag är i Stockholm och ser Ensiferum med Dilde så passade på att lägga en order, har superbreda höft ben vilket gör att handla byxor blir en mardröm för mig. Är inte ens tjock och kunde i somras inte få på mig ett par shorts i medium (visserligen tighta) pågrund av det så har köpt ett par leggings i läder-imitation inte lack då eftersom att det ser lite kinky ut medans läder är mer matt och passar till vardag.
 
 
Dessa blir det då, ser inte mycket ut till världen kanske men vi med korta ben och breda höfter kan rocka dessa bättre än på bilden med all säkerhet ;)
 
 
Nu gäller det att jag hittar en topp som passar, iofs går ett tight linne superbra också men alltid bra att kolla runt :) Toppen jag köpte innan på nelly (den vita för några inlägg sedan) är superhet att ha på... men man måste ha stora bröst för att den ska sitta fint.. beställde en S och E-kupa är perfekt för de kuporna. Beställ inte en likadan om ni har mindre lökar än så!

Questions

Snodd lista från en Östermalms-bloggerska (som inte är Kisse eller Blondinbella)
 
1. Vad heter du?
Arwen Alexandra

2. Vad kallas du för?
Alex, Arw, Hobbit, Loreen..

3. Vad vill du att folk ska kalla dig?
Arwen helst eftersom att det nu är mitt namn :) men Alexandra/Alex går också bra..

4. Vad gör du just nu?
Försöker att tänka på något annat än det jag gör just nu, glor lite på Merlin..ska göra te strax och plugga lite.

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu?
Vara med mina Stockholms polare och dricka öl <3 saknar girl talk :(

6. Vad har du på dig?
Rosa morgonrock xD duschade efter ett gympass och har inte orkat klä på mig..

7. Vad har du gjort idag?
Varit på föreläsning, gymmat kondition och styrka, handlat och ätit en tidig middag (lax med coleslaw).

8. Vad är det roligaste med din dag?
Föreläsning med Dick Harrison, fantastiskt bra föreläsare.

9. Vad är det tråkigaste med din dag?
Att bli påmind om det som har hänt, ska en viss person ha problem med att sluta prata om det?

10. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
Fest med tjejerna och sedan utgång på Rocks :) det är perfektion för mig!
Eller så när till perfektion som jag kan komma i det här läget.. hade kunnat komma på mer.

11. Om du tittar åt höger, vad är det du ser?
En kopia på en tavla av Paul raymond gregory :)

12. På tal om höger, är du vänsterhänt eller högerhänt?
Extremt högerhänt xD det känns fel att plocka upp gaffeln med vänster..

13. Om du hör ordet perfekt, vad förknippar du det med?
Finns väll inget som heter perfekt egentligen..Har man kärlek och vänskap så är man så nära perfektion som det går..

14. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Sommaren och våren går direkt bort pga pollen. Jag tycker nog om vintern bäst, otroligt mysigt med jul och snö har jag alltid tyckt, sen fyller man ju år i januari.


15. Vilken högtradition är din favorit, julen, midsommar, påsk etc? Och varför?
Midsommar var fantastiskt iår, eller ialla fall hur det slutade...annars så är jag nog för julen
det är mysigt helt enkelt :)
 

RSS 2.0