Thoughts of doom

Är sämst på att uppdatera min blogg.
Men är tillbaka i Sigtuna nu, är i Stockholm från och med den 22 jan då jag och brorsan byter vecka.
Har varit på Candlemass spelning nu i helgen, härlig spelning och man rycktes lätt med i musiken trots att man inte var så inlyssnad. Sällskapet var jätte trevliga också, är rätt blyg särskilt runt nya människor men tyckte att det gick rätt bra ialla fall. Allt som allt, en bra kväll.
Idag ska jag till min fina vän Nathaly och dricka vin och filosofera kring livet, känns som att det var hundra år sedan sist.. ska bli riktigt mysigt <3

Blir tre julaftonar i år och antagar något litet chanukka firande där vi ialla fall tänder ljusen och sjunger lite.  Känns synd att ett julfirande behövts delats upp pga skilsmässor osv .. men så länge man får träffa släkt är det väll okej antagar jag.


No hide, no gloss, no pretence ...just me..

Lånad lista från finaste Nathaly ^^ hoppas att det inte gör något <3



Namn:
Jane Alexandra "Arwen" ...

Född: 25/1

Gör om dagarna: Pluggar Arkeologi på Lunds Universitet.

Allmäna intressen: Historia, Mytologi, Fantasy Litteratur, Resa, Musik, Festa,  Film.

Bor: Landskrona i studentkorridor just nu, annars så är jag från Stockholm och Sigtuna.

Musiksmak: POWER METAL!!! Blind Guardian är det absoluta favorit bandet...
Gillar också folk, death, progressive, speed, Heavy, filmscore Metal.
Annars så är jag förtjust i film musik, särskilt Howard Shore's musik till Sagan om Ringen.. Lyssnar också på viss folkmusik eller keltisk musik som Loreena Mckennit och så Christina Aguilera, så klart.

Klädstil: Lack och läder är hetast ^^ annars hårdrockströjor. Klär mig nästan uteslutande i svart utom på sommaren då jag plockar fram mina vita alvis klänningar.

Framtid: Jobba som arkeolog i England, vill även vara bosatt där.
En karl, tre ungar.. (drömma får man ju).

Livsåskådning: Humanist, med inslag ändå av buddhistisk syn på karma.. är man dum får man skit tillbaka. Dock inte i något efterliv utan med tiden. Ingen tycker om elaka människor som ljuger ändå...

Politik: Miljöpartist, Maria Wetterstrand är så härlig så det blir bara plus ^_^

Mat: Favoritmaten är Anka sechuan, finns ärligt talat inget godare än anka. Ceasar sallad utan Bacon ligger inte långt där efter som favorit och Renskavsgrya är också sjukt gott! Godaste "snasket" är Macadamia nötter och Cashewnötter doppade i mörk choklad.

Djur: Älskar djur, särskilt hundar.. har ju en liten Bichon Frisé i sigtuna, men drömmen är att ha en Siberian Husky eller en Alaskan Malamute..är extremt förtjust i pomerianer också ^^

Rädsla: Ensamhet, finns det något värre än att känna sig osynlig?
Vad gäller mer materiella rädslor är jag extremt rädd för hajar.. har haft mardrömmar om dem iprincip i hela mitt liv. Värst är "The great white" ....skulle jag se en skulle jag få hjärtinfarkt eller något.

Knäck!

Dags att skriva något då det var ett tag sedan,
Ja vad ska man säga.. har fått hem sängen som dock inte är monterad än.. får inte fixa den själv eftersom att ryggen är trasig och för att den väger lika mycket som mig nästan och att jag inte kan bara den själv.
Tror mycket att ryggen är som den är just för att jag sover på en hård sak just nu, men tjejerna ska hjälpa mig med det snart förhoppningsvis.
Har idag varit och naprapat och knäckt och vridit ryggen, det känns bättre nu och hon tror att det rör som om en muskelspänning. Har fått i läxa att röra på mig igenom promenader och att stretcha då det ska jag göra.
Vill ju börja gymma så fort som möjligt igen, dessutom märker jag att jag är surare än vanligt när jag inte får det och när jag har ont hela tiden.
Dessutom tror jag att min ilska som jag burit på för en viss person lättat lite, jag kan inte gå runt och vara ledsen över sådant för alltid trots allt. Skulle vara helt förstörd och deprimerad som jag inte kunde komma över gammalt någon gång. Jag har kommit över mina ex. det är ialla fall något jag är stolt över.. önskar att andra kunde ha lika lätt med det också då jag känner folk som verkar lida av det. Hemskt, men tror att problemet ligger djupare i än att man saknar personen.. visst kan man sakna och det gör ont.. men någon mer orsak måste det finnas för sådant går över.
Jag saknar min familj och mina vänner otroligt mycket och tårar har flödat pågrund av detta, det känns inte det samma i skåne som i Stockholm.. jag är en stockholms-tjej innerst inne. Men jag är här för min utbildning och kan inte lägga ner det för att jag saknar folk och är ledsen för att någon beter sig illa.. nej mitt mål är att slutföra min utbildning och det tänker jag fortsätta att kämpa för.

Btw så är det nu 10 dagar kvar till Stockholm ^^

RSS 2.0