Here we go once again

Så var det första dagen in på nya terminen då, verkar vara rätt mycket nytt folk men det är rätt chill ändå. Vår klass verkade vara minst, antagligen berodne på att folk inte har så stor koll på vad historisk arkeologi är när man inte gått grundkursen. Men många av dem som var på introduktionen idag hade inte ens pluggat förut. Känns lite orättvist på något vis att vi varit tvungna och läs introduktion innan vi fick välja inriktining men åandra sidan har vi 30 hp mer än dem i bagaget sedan senare och vi har förstås mer koll på arkeologins fyra inriktningar.

Verkar fortfarande som att jag har problem med CSN som inte vill ge mig pengar, och jag ska tydligen inte vara den enda enligt min mor men har inte funnit några som helst belägg för att någon annan skulle haft problem. Hon vill säkert bara inte oroa mig, hjälper iofs inte så bra. Klarar mig fram till mitten av nästa vecka vad gäller mat och räkningar sedan är jag iprincip körd. Enligt läraren som har rättat sista examinationen som stod för poängen  av halva kursen så ska jag ha klarat mig bra och att betygety förhoppningsvis läggs upp imorgon. Hoppas verkligen, betyget kan lika gärna bli G huvudsaken är dock att jag får pengarna och kan fortsätta min utbildning här.


Love is just a game, friendship is a blessing

Skriver när jag ändå är här,
Tänker inte vara någon mer ledsen eller upprörd iår... är folk ute efter att såra en så undvik dem bara. Det är svårt att se vilka dem människorna är från början förstås men vid minsta tecken så skit i dem.
Det är ialla fall bättre än att gå runt och deppa när det finns så annat mycket fint folk. Kärlek ska jag inte ens tala om för det har aldrig varit mitt "tur" område.. hur många förhållanden har man haft egentligen och hur länge har dem hållit?.. svarar nog inte ens på det. Tänker satsa på vänskap iår ..vänskap är bestående och de lämnar dig inte efter att de haft sitt lilla roliga. Eller ialla fall inte äkta vänner. Vilket jag har ett par stycken av som jag älskar otroligt mycket, utan dem skulle jag inte vara den Alexandra (eller Arwen då) som jag vill vara.


Tankar mellan tentan

Tillbaka i Skåne då och har arkeologi tenta tills på onsdag.
Behöver mest renskrivas, känner mig dock halv orolig ändå för hur det ska gå vilket leder till att man inte kan koncentrera sig. Allting blir som en ond cirkel som jobbar emot en.
Men har sagt att iår ska jag tänka positivt och därför kommer jag klara ur det här med minst ett G.
Nästa kurs börjar 17 januari och den 25 fyller jag 20 så visst finns det saker att se fram emot.

Känner att jag kanske varit lite väl öppen om vad jag känner i bloggen och det är inte meningen att någon ska känna sig utpekad. Men jag tänker mycket och vet inte vad jag ska göra av alla tankarna ibland. Sitter inte varje fredag eller lördagskväll med bästa vännen på Harry B James längre. Så behöver få ut det på något sätt, en vanlig dagbok bara kanske vore något. Men är inte det konstigt då men en 20 åring som sitter och skriver dagbok som en mellan/högstadie elev?

Kanske vore något att fundera över..


RSS 2.0