Reser snart..

Skulle egntligen möta upp en polare idag för att jag skulle hjälpa henne med shoppingen och att för att hon skulle få lite smakråd samt att jag skulle få sällskap när jag "pimpade" luggen. Men tyvärr vaknade hon inte förens väldigt sent och hade andra ärenden efteråt och det blev inte av. Jag är fascinerad av hur folk kan sova så himla länge? Jag kan bara inte ...hur mycket jag än försöker. Har ladrig varit bra på att sova alltid har det varit så att jag suttit uppe för länge på nätterna och sovit till åtta ungefär och vaknat eller att jag lägger mig tidigt och vaknar vi klockan sex. Kan inte sova längre än så.. utom möjligen när jag har krogat eller sover hos pojkvännen .. då drar man sig ju gärna ;)
Ikväll vet jag inte vad som ska göras men tror att jag ska spela lite sagan om ringen spel, käka middag med familjen och styrketräna förstås..
Nu är det mindre än en vecka kvar till Israel. Ska vara borta i tre veckor också så får väll se om man har tid att blogga då. Nu har man varken tid eller ork för det känns det som.


Pollen sux

Önskar att pollen helvetet kunde försvinna bara. Tänk att inte kunna andas friskt som att hela luften var ned smutsad med en massa skit? Det är typ så som det känns nu.. och folk kan inte första min frustration heller när de inte är allergiska. Klaga inte, ta inte en extra tablett, vad otrevlig du är och grinig.. Är det så jäkla konstigt då när man måste anstränga sig för att få syre till kroppen och hjärnan också för den delen?

Föresten så försöker morsan och hennes gubbe att få mig att göra slut med min kille, de säger att jag bara är tillsammans med någon för att det är viktigt för mig att ha en pojkvän, alltså typ som en status sak. Det är fan det mest korkade jag hört? När har jag skrytigt om det? Visst är det skönt att ha någon där som man håller kär mer än som en vän  livet är ju inte komplett. Det har precis börjat liksom.. jag har inte ens ett jobb och jag har inte börjat plugga på universitetet än, har inte sett världen heller eller levt mina drömmar knappt alls.. Jag är bara 19 har gott om tid kvar att fatta beslut och jag trivs med det som det är nu även om jag har mål som inte är uppfyllda än. Tycker att de kan vara glada för min skull.

work that ass!

Halloj,
Idag ska jag träna hårt. Har lagt på mig en massa onödig vätska eller vad faen det är.. är uppsvullen som sjutton ialla fall och jag vill ha muskler.. Är så trött att folk ser på mig som liten och svag och att de måste bära eller hjälpa mig med allt.. klarar mig hyfsat bra själv beroende på hur tungt föremålet som jag bär är i sig.
Blir först en kopp kaffe och sedan lätt styrketräning som följs av en långpromenad på stan, efter det lunch och sedan ska jag til Universitets förmedlingen eller vad man ska kalla det och be om en grej till min användare. Efter det så blir det väll hem och fixa sig och sen ska jag träffa min karl som jag iofs var med igår också .. men det är bara härligt att få umgås två dagar i rad när man träffar varandra så sällan som vi gör. Verkar som att vi ska till Tanto och mysa till det med öl och grillat.. är dock osäker på hur mycket öl jag bör hälla i mig. Måste ju tänka på både formen och på njurarna. Vill ju vara hälsosam mot min kropp och mot mig själv psykiskt också och det känns inte bra med sånna pass vanor att man dricker flera gånger i veckan. Blev bara ett glas öl igår så antagar att jag kanske överdriver snäppet mycket men men .. vi får väll se vad man känner för!


Det blir Lund :D eller?

Tjena bloggen,

Här sitter man och har svinont i magen.
Det är dagar dom de här som att man avskyr att man är kvinna.
Men men klaga är inte det som bloggar är gjorda för så ska försöka skriva om mer glada tankar.
Är man ju sur hela tiden så sjunker man bara ännu mer ner in the dirt.. sant tyvärr men så är det.

Ska man tala om övrigt så verkar jag nu fått klartecken från alla insatta utom universitetsintagningen själva att jag kommer in på Lunds arkeologi linje. Det skulle vara väldigt väldigt awesüme.. och då kommer jag också äntligen att få visa att jag kan stå på egna fötter och inte behöver någon som vakar över mig. Det som väl skulle vara en av mina brister som jag måste hålla reda på själv är väll att jag spenderar för mycket pengar. Oftast är det på saker som jag inte eller sällan använder.. vet inte varför jag gör det men det är väll en bra orsak till att ta reda på varför och hur jag kan få mig själv att sluta.


Krogis

Halloj,
Idag ska jag ut med min kompis Nathaly på krogen, det ska bli roligt.. var ju länge sedan sist <3
Måste säga att jag saknar John väldigt mycket och jag antagar att det bara kan vara en bra sak :)
Hoppas att vi kan ses snart.. det är så synd när man är så sysselsatt med annat att man inte har lika mycket tid över för sina vänner eller för sin pojkvän/flickvän.. sen har ju dem andra personerna sina liv också och saker som den sysselsätter sig mig vilket dem har helt rätt till. Att tycka annat skulle inte vara något mer en själviskt. Så nu sitter jag här och funderar vad jag ska ha på mig ikväll. Önskar att det inte var så svårt att hitta något.. ser är i en period nu när jag tycker att allt ser dåligt ut och att man ser mer uppsvälld ut än vanligt. hoppas verkligen att det går över snart. vill inte att folk ska gå runt och tycka att man är jobbig.

Baaaah!!!

Jag sa att jag skulle vara mer aktiv och här sitter jag dagen efter och skriver ett inlägg. Känns som att hela min kropp är fucked upp just nu.. ingenting funkar som det ska .. jag går upp i vikt som en jäkla jag vet inte vad och när jag sover vaknar jag varannan timme av kallsvettning. Vet inte vad det är som är fel med mig?  Kan ju knappast vara gravid ...
har kollat upp via nätet och det verkar vara som att mycket av det jag känner kan vara stressrelaterat  men jag är ju inte stressad alls. Tvärtom så mår jag förutom det fysiska super bra och jag är kär och kan erkänna det för andra och för mig själv.
Önskar att allt bara kunde vara normalt så att jag bara kunde njutaa av hur läget ser ut nu..

Lite jobbiga tankar..

Postar ett inlägg lite såhär efteråt också, tiden börjar ju dra sig för att åka till Israel.. ska vara där från sjätte till tjugosjunde juli och jag kommer att sakna min darling as mycket och mina andra polare. Hur ska jag kompensera det? Kan ju ha med datorn men det blir ju fortfarande inte samma sak. Särskilt vad gäller älsklingen då.. det var ju en annan sak för mig när jag var borta från Phil för jag var ju van och kärleken sprudlade på internet likadant som i verkligheten .. men tänk om det inte är samma sak med John? Tänk om han glömmer mig eller något?.. Fifan .. jag hatar att täönka så fåniga tankar .. vet att han inte kommer att göra det. Är trött på att vara skeptisk till allting. Jag tycker att det är jobbigt och andra tycker att det är jobbigt, men jag kan inte sluta .. så enkelt är det ju verkligen inte med tanke på allt man gått igenom i livet. Orkar inte gå igenom det nu..sen kanske..


Slarver

Har varit väldigt dålig med att skriva och uppdatering men nu ska det bättras på, är man lat hela tiden så får man inget gjort så är det bara! Idag har jag varit på intoduktion på jobbet, det började klockan 11 medans jag trodde att vi skulle börja 16 så ni hör själva, jag kom sent. Som tur är meddelade chefen mig så förseningen låg på 30-45 minuter och inte mer. Imorgon blir första riktiga arbetsdagen men först ska jag göra min älskling en tjänst på morgonen som jag lovat. Han ville nämligen ha biljetter till något särskilt engagemang så åker in tidigare och jobbar efter det. På fredag ska jag ut med kära Nathaly på Harrys B's .. undrar dock om jag ska dricka så mycket. Har lagt på mig massor med onödig vikt på låren och på magen .. är inte fet.. men det hänger liksom slappt.. och jag vill ju ha muskler.. ska jag lägga på mig annat så är det välkommet på brösten.


Åker bort lite ^_^

Sitter just nu på stadbibblan och sveper läsk (cola light så klart). Vet att det inte är nyttigt alls men jag blir faktiskt inte hungrigare eller så av det och jag har inga hål i tänderna trots rätt överdriven konsumtion. Orsaken till att jag inte drar ned på det är helt enkelt att det släcker törsten på ett sätt som ingen annan dryck gör. Det är sjukt men sant, särkilt nu på sommaren när man svettas som en och annan hamburgare på mcdonalds.

Men till ämnet nu, på fredag ska jag på arbetsinterjuv hos ett artistföretag som söker säljare, trodde att de ringde och sökte skådespelare först eftersom att de verkade imponerade av min sjuåriga utbildning som skådespelare men så var alltås inte fallet. Synd tycker jag men men jobb som jobb, pengar som pengar. Efyter interjuvn ska jag hem til min pojkvän och sova hos honom och dagen där på åker vi till hans familj i Katrineholm och hälsar på eftersom att hans brorsa tagit studenten i år precis som jag och ska ha sin mottagning där.  Ska bli kul tycker jag, då jag tärffat både hans föräldrar och hans bror förut och har upplevt att det varit trevligt. Vi åker antingen hem på söndag kväll eller måndag morgon .. det är väll inte helt bestämt än.
Hihi är lite nervis faktiskt men det ska nog gå bra :)

Ser typ gravid ut ;<

Ahh det är inte bra, inte alls bra..
Min mage är stor och rund ..den består inte av fett utan trycker man på den så känner man att den är hård som sten.
Jag måste göra något.. vissa dagar gör det ont som satan och det går knappast att skylla på mens hela tiden.
Är laktosintolerant och undviker laktos så bra jag kan men just nu verkar något annat vara problemet.

Om man ser över min kost så ser man att jag äter väldigt bra och regelbundet men det är något som min kropp inte tycker om. Såhär ser en dag ut för mig ungefär;

Frukost; Laktosfri lätt yoghurt, linfrön, nötter, frukt.
Lunch: Kyckling eller Vegetariskt proteinrikt alternativ + grönsaker, en skiva fullkornsbröd
Mellis: Frukt
Middag: Det som serveras, t.ex Kyckling, ett par bitar klyftpotatis,  massor med grönsaker.
Kvällsmål: Proteindrink (baserad på soya) och ev. frukt.

Finns inte mycket dåligt där ;< men fortfarande mår magen skit..
Jag funderar ev på att skita i nötter och byta ut det mot flingor om det nu är dem som fuckar upp magen.. det har ju varit så förut.. 
Men annars så.. måste jag nog allergitesta mig på nytt.


RSS 2.0