I want out

Sitter på stadsbibblan och pluggar duktigt, har dock inte wordprogram på nya datorn vilket krånglar till det. Ska försöka fixa open word när jag kommer hem sedan då man ändå kan konvertera till word filer därifrån.
Vad ska jag säga om hur det är just nu? igår var hemskaste dagen på länge kändes som att alla dåliga känslor tog över och jag bröt ihop drack också för mycket .. har inte koll på om det var 4-5 glas vin plus välkomstdrink på gårdagens bröllop. Vill hem till Skåne trivs inte här ett dryft, eller ja det var ju bra hemma hos pappa men det är fortfarande samma skit här.
Allt jag gör är fel känns det som, är värdelös och borde lika gärna ge upp om allt..flytta hem och sitta på stjärten tills att man blir riktigt psykiskt störd av det som ständigt pågår hemma.
Nej jag tänker inte ta den här skiten längre..Jag styr mitt liv och ingen annan!



Christina Aguilera - "Fighter"

Not for sale

Dagens shopping lista ala mellandagsrea ^^ :

* Två par cheap monday jeans Före rea: 800 kr Efter rea: 200 kr
* Svart oversize linne hm 70 kr
* Svart klänning för nyår Före rea: 400 Efter rea: 120 kr
* Torshammare i silver 70 kr
* Scarf med dödskallar 60 kr
* Kajal och svart ögonskugga Före rea: 80 kr Efter rea: 45 kr

Riktigt ekonomisk dag bäst är att man har kosing över till Sweden Rock cruise eller att lyxa till det hemma :D
En vecka kvar till Skåne nu hursomhelst. Känns knappt som att det varit jul förutom att kläderna blivit tightare.. attans haha men ska snart jobba på musklerna och så igen!

Ska färga håret svart imorgon bitti =D med tanke på ingenting..




Respect is everything

Har kommit i underfund med vad som ger mig magkatarr, det är en person i min närhet. Har inte känt av det alls på länge utom dagen innan jag skulle åka till pappa och igår kväll, samma person var inblandad och det gällde samma diskussion. När en människa vet att den är psykiskt påfrestande och har fått höra det åtskilliga gånger är det svårt att förstå att man ska backa då? Är en välmående och glad (snart 21 åring) som vet vad jag vill och tar hand om mig själv, kanske till och med bättre än personen ifråga. Vad är det då som får personen att fortsätta att stressa mig och få mig att må dåligt?  Har ingen aning, personen och problemet går hand i hand och kan inte lösa det själv mer än att jag slutar ta åt mig så att det inte påverkar mig psykiskt respektive fysiskt.


Nu är det btw jul nr 3 som ska förgylla min dag därefter intensivt pluggande, shoppande och gymmande. 18 december iår var det ett år utan smärta jag lyckats ta mig förbi, ett år till here i come!

The old me is gone, i feel brand new and if you don't like it..F*ck you!

Musik året 2011

Tänkte gå igenom musik året som jag tycker enligt mig själv är ju ändå metal i hjärta och själ och musik är bland det absolut viktigaste för mig.

Årets album: Bloodbound - Unholy Cross, Hade inte alls lyssnat på dem innan då jag trodde att de var lika tråkiga och enformiga som Hammerfall men blev tipsad om just nya plattan av min käre vän Peter och blev stormförjust. Det är också plattans första låt "Moria" som står ut mest och som är det absolut bästa spåret på plattan, har fortfarande inte tröttnat trots väääldigt många lyssningar. "Bang your heeead to hell and back, shaking the ground of Mooooria".

Årets nya band upptäkt:
Candlemass, Tja visserligen så såg jag dem live förra året då  medlemarna metalforum.exiles skulle dit. Hade inte väntat mig att bli så förtjust i början och det tog tid innan lyssnandet egentligen sparkade igång men det har det riktigt ordentligt! Nightfall plattan spelas varje dag i mina lurar och jag absolut älskar Messiahs röst *_* även Epicus Doomicus Metallicus spelas rätt ofta.. även om senast nämnda karl inte sjunger på denna platta.

Årets spelning:
Blind Guardian (Wacken), Det var visserligen första gången jag såg Manowar iår vilket kändes otroligt unikt samma sak med Rhapsody, Avantasia och Ensiferum som skötte sig splendid och gjorde att jag kunde bocka av flera band på min "måste ha sett" lista. Men favoritbandet levererar mest, jag älskar dem och deras musik av hela mitt hjärta..de har format mig till den jag är idag och får fortfarande ståfräs och tårar när jag ser dem live. The bard's songs will remain <3

Årets festival:
Wacken, Utan någon vidare tvekan även om 7000 tons of metal ständigt proppas med massor av awesüme power metal band (vilket retar mig något otroligt eftersom att det är så långt bort) MEN! Wacken som sagt. Blind Guardian, Avantasia, Ensiferum, Rhapsody, Crashdïet, Morgoth, Iced Earth, Helloween.. awzm!

Årets bubblare:
Battlelore - Doombound. Visserligen baserat på min favorit bok "The children of Húrin" men jag gäspar mig igenom de flesta låtarna. Låter verkligen skittråkigt och inte unikt på något sätt även om texterna i sig är vackra och för att plattan avslutas med Kielo som ett splendid exempel på hur soundtracket för en eventuell filmatisering skulle låta.

Årets mest lyssnade låt:
Grave Digger ft. Hansi Kürsch - Rebellion, Enligt Last.fm och min mobil telefon stämmer det så ska inte säga emot även om jag trodde att det var Don't talk to strangers med Blind Guardian som faktiskt låg 13 spelningar efter Rebellion. Trots detta har jag ändå lyssnat både på den versionen med Van Canto och med bara Grave digger. Hur som helst är detta en killer låt, jag ångrar djupt att jag missade spelningen, Hansi är förstås superstjärnan i hela låten och ger den ett rejält lyft.

Nästa års mest väntade skivsläpp:
Blind Guardian - Orchestral album, Dvs. om de nu tänkt släppa plattan, de har hållit på med detta i över 10 år måste ändå vara på toppen av awesümeness om det ska bli rättvist för oss fans?

Nästa års mest väntade spelning:
Blind Guardian - Sweden Rock Kryssningen, Som sagt så finns det inget som leverar bättre än favoritbandet. Hoppas innerligt på att de spelar mycket gamla låtar from Somewhere far beyond och Imaginations plattan. Men lär nog bli en blandning så duktiga som de är nu på att variera sig :)

Don't dream of men cause they only bring you down..

Morrn då, det är två dagar kvar till jul nr 1, 3 dagar till jul nr 2 och 4 dagar till jul nr 3.
Blir så mycket med alla skilsmässor och bonusfamiljer men trevligt folk och julmat kan man ju inte klaga på, inte julklappar heller för den delen ^^ ehmm

Idag ska jag gymma, kondition 30 min och styrka 20 min. Och sen är det väll att plugga som gäller!
Funderar just nu på nyårslöften, eller nyårsmål som BB säger och det låter väll lite bättre då för då känner man sig inte lika dålig när man inte lyckas nå målet. Dessutom så är ett mål enl. mig själv lite för mycket har därför delat upp det på en plan:


Ekonomi - Lägg upp en budget och se vad pengarna tar vägen varje månad, se till att spara en slant varje månad för nödfalls situationer.

Kropp och hälsa -
Träna aktivit och äta hälsosamt, fokusera träningen extra mycket på överkropp dvs. bål,rygg, axlar och nacke. Både för att bli tightare och för att slippa smärta.

Personlig utveckling - Låt ingen annan påverka mig och hur jag ska må, om någon inte behandlar mig rättvist är den personen inte värd mina känslor.

Studier/Jobb - Göra mitt bästa vad gäller studierna, lägga ner fler timmar. Hitta jobb för sommaren som också kan bli extra jobb i framtiden.

Låter som vettiga mål tycker jag ^_^ om de följs ordentligt får vi se!

Nyårsklänning

Mellandagarna närmar sig eller ja julen kommer ju först och då tänkte jag försöka hitta en klänning till nyår.
Tight får helt bort eftersom att jag inte riktigt tycker att jag passar i det, även om det är snyggt.
Är ute efter någon klänning typ i denna modell:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/jones-jones-597/fabienne-lace-dress-597026-26/

Alltså lite babydoll aktig och gärna tight i överdelen men absolut inte över magen!
Helst att den inte kostar lika mycket som klänningen ovan och att den finns i S :/

Några tips?


Ointressant Tidsfördriv?

1. Hur gammal är du? 20 (21 om en månad)

2. Hur länge har du haft din blogg? Mer än ett år..mest för tidsfördriv.

3. Hur många är ni i din familj? Pappz,styvmor, Morsan, Lillebror och Luddis (hunden)

4. När var sista gången du verkligen skrattat? Idag när brorsan visade mig något fånigt på datorn x)
5. När något är fel, vem är den första personen du vänder dig till? Nathaly <3 annars morsan..
6. Är det någon som inte gillar dig på grund av något du gjort? Säkert, man kan inte alltid göra rätt..
7. När var sista gången du grät mycket? När jag var sjuk och mådde riktigt skit :/
8. Är det någon du vill göra allt för? Mig själv, ego måste man får vara.. men annars vännerna.
9. Hur många kan du berätta allt för? Ett par stycken man litar på..
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Nä..
11. Har personen du senast höll händerna med betydelse för dig? Hade det ja..
12. Beskriv dig själv med ett ord? Ödmjuk, med ett stort FÖR innan.
13. Har du något som hör till ditt ex? Nej..
14. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet?  Haha ja, är inte gay direkt...

15. Fullständigt namn? Arwen Alexandra *någonting*
16. Favoritlåt?  Don't Talk To Strangers (Blind Guardians version)
17. Favoritfärg? Svart och Marinblått
18. Bästa vänner? Nathaly <3
19. En person jag saknar? Många ;o
20. Mitt missbruk? Keso x)
21. Favorit butiker? Nelly.com (visserligen nätbutik men ändå)
22. Favorit djur? Hundar (Siberian Husky eller Pomerian ska man ha!), Varg.
23. Lång? Nä, 165 cm
24. Vem har ditt hjärta? Vännerna finns alltid i mitt hjärta ^^
25. Favorit film? The Lord Of The Rings- The Return of The King
26. En hemlighet? Nope.
27. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, 0-10? 10? Klart man ska leva livet fullt ut!
28. Vem har du flest minnen med? Linnea,Ida och Ellen som jag saknar <3
29. Människor du nyligen blivit bra kompis med. Mina grannar ute i Revingeby :)
30. Vem förväntar jag mig att känna för evigt? Alla vänner hoppas jag^^

The voice..

Måste passa på att skriva grattis till världens snyggaste och bästa sångerska..
Christina Aguilera som fyller 31 idag.. <3






http://www.youtube.com/watch?v=MKUi5MbZfy4


Träningsschema ~ Ala Noël ..

Tjo hejs, det var ett tag sedan nu.
Befinner mig i Stockholm och har legat på latsidan med träningen..eller ja egentligen har jag varit sjuk.
Målet var att bli smärtfri och tightare runt magen, har lyckats med båda och detta utan att rasa i vikt. Börjar mitt aktiva träningsliv igen imorgon för att upprätthålla de resultat man fått. Och träningsschemat ser ut följande;

Måndag: Träning på bandet 40 min, Styrka 20 minuter - Ben,rumpa,lår , Plugga
Tisdag: Långpromenad, Sit-ups och lätt bål/rygg träning hemma. , Plugga
Onsdag: Viloooodag, åker hem till papps och umgås ^^ , Plugga liiite!
Torsdag : Träning på bandet 40 min, Styrka 20 minuter - Ben,rumpa,lår
Fredag: Sista julklappsfix!! ev. se Sherlock Holmes filmen ;)
Lördag: Das julafton, Långpromenad efter frukost och lätt styrketräning, Schvulla och fira jul med familjen.
Söndag: Gym? Eller Fira jul nr 2? Ännu osäkert läge ;o
Måndag: Julfirande nr. 3?

Så ser det ut än så länge :) Tänkte plugga lite varje dag så att jag hinner umgås något också. Under mellandagarna ska det förstås shoppas och är riktigt sugen på nya träningskläder..

Julhandeln börjar.

Klickade precis hem den första julklappen som är till min lillebror, vet att jag fick fullträff denna gång :)
Mår bättre nu så kan ju tänka mer klart än vad jag gjorde exempelvis förra året.
Så idag är det alltså första december, borde egentligen hitta fler julklappar men så jäkla svårt att veta vad man ska köpa särskilt i det ekonomiska läge man är nu där dem pengarna man lever på ska gå till klappar,mat och busskort (i stockholm då), lite till nöje också men det är någon hundring isf bara!
Idag ska jag iväg och plocka upp kurslitteratur, där efter ska jag gymma lite (surprise surprise) och hem och plugga plus laga något mums!


Första jullåten för iår;
http://www.youtube.com/watch?v=k15A74DSHIM

RSS 2.0