Trött alvis!

Vill kolla på Merlin men mitt internet är segt, ögonen går i kors både pga dålig make up borttagning och att jag stigit upp halv sex i morse för en exkursion där vi såg på borg ruiner och kyrkor.. super intressant och en bra guide gjorde att det hela gick fort och kändes roligt att lära sig. Funderar på att lägga mig snart, tio vore väll inte allt för skämmigt när man varit uppe så länge. Dessutom så ska jag till gymmet och träna loss imorgon.. dessutom så hade jag tänkt börja smått på tentan. Har inte fått tag i all kurslitteraur men att fylla i med det jag kan gör väll knappast tentan sämre.

Vad gäller hur det är psykiskt så är det helt okej, jag saknar mitt sociala gamla liv i Stockholm som vanligt men håller ut.. trots att min bekantskapskrets krympt här så försöker jag fokusera på skolarbetet istället för vad jag saknar.. Mardrömmarna är borta men har fortfarande mina oroskänslor över vissa saker. Synd att det sista skulle kunna lösa sig på ett enklare sett men att jag är dålig på att ta tag i saker som kräver något av mig.

Till något mer positivt ialla fall; Nästa vecka kommer Eva och Elin till Lund (mina gamla arkeolog homies), Freja som går Antiken och jag då att fika och gå på bio tillsammans :) ska bli skönt att få träffa tjejorna igen. Saknar särskilt mina och Elins samtal som är..erhmm barnförbjudna ;)





Bild från Nathaly's G-fest! Det var härliga tider ^^

Nathaly g fest

Tjoho!

Nästa tenta period har börjat :) betyder också att jag kommer att blogga oftare så att jag slipper ta mina tankeställare när jag ska plugga och istället kör dem här på bloggen. Imorgon ska vi ut på exkursion  med bästa föreläsaren Anders Ödman. Ska bli intressant och lärorikt minsann! Är rätt säker på att det är arkeologi och historia jag brinner för men på senaste tiden har jag varit orkeslös och hängig i skallen, har dessutom nyst av okänd orsak.. har dock kollat upp det och verkar som att pollen perioden börjat x( skit också! Nu ska man gå runt och känna sig drogad på pollen mediciner hela sommaren..
Jaja det gäller att vara positiv! 
Har gått och blivit förtjust i en låt pånytt som jag inte lyssnat på hur länge som helst.. 
http://www.youtube.com/watch?v=oG8Uu_GVyTU

 "Before you condemn, me try talking in my shoes" ......



Tänkte psota dagens låt här med en ny bild på mig själv som togs här förra veckan. Håret är rödare och snyggare än någonsin!    http://www.youtube.com/watch?v=oG8Uu_GVyTU    Skitbra låt, fattar inte varför den inte kom med på

Sunday sunny sunday!

Söndag då,
Satan vad snabbt tiden går alltså! Snart är det sommarlov och man ska upp till Stockholm och träffa alla goa människor. Saknar verkligen att dra på Rocks med HELA gänget och dansa tills att huvudet snurar så mycket att man inte kan stå, eller att sitta på Harrys och livsfilosofera med min "syrra" Nathaly.. Men inte långt kvar nu alltså! Sen har ju lillebrorsan blivit 18, men det är ju sjukt.. nyss var vi i skåne hela familjen och yonnie satte sig på en gipsgås som gick sönder.. (han kanske var tre eller fyra då)..
Jaja, tur är det väll ändå att det går snabbt, fan va tråkigt om tiden slingrade sig fram som precis innan någonting roligt ska hända eller när man sitter och skriver något tråkigt prov.

Idag har jag ialla fall pluggat och slappat vid datorn, kollat lite på Merlin och varit ute på promenad i solskenet.
Inget gym minsann! Men ryggen tar aldrig pauser! Ska köra ett litet lätt pass här i mitt rum med fokus på ryggen.. är scared to death att få ont i den igen. Hela kroppen var som en degklump eftersom att jag inte kunde röra mig och haltade runt på ett ben i en hel månad. Tur som fan var det att jag ramlade och slog i baken och fick musklerna på plats igen. Men det får som sagt inte hända igen..Är 20 år inte någon skruttig tant och ska inte ha sånna problem som jag haft.

Bad dreams

Vaknade imorse av att huvudet värkte av för lite sömn, och det har inte direkt gått över.
Orsaken till att jag inte sovit är att jag oroar mig själv över saker och det i sig leder till mardrömmar.
Mardrömmarna rymmer mycket avundsjuka och jag förstår inte riktigt varför de här känslorna uppstår just nu.
Ska iväg och gymma ett par timmar strax och hoppas på att kunna tömma hjärnan då, ska passa på att fråga på apoteket om sömntips också..


Dilemma hemma ;o

Dags att tömma skallen på tankar nu igen innan man sätter igång och pluggar,
Jag har haft en awesüme vecka i Stockholm och jag kommer att sakna allihop så mycket. Sen är det ju dem som  dem som av någon orsak inte kunde dyka upp. Får se till och möta upp dem i sommar. 
En sak som ialla fall tagit upp mina tankar väldigt mycket är att jag för första gången i mitt liv faktiskt känner mig någolunda fri. 
Har uppfostrats av två riktigt bra föräldrar så ska inte klaga men min mor är verkligen extrem ..Så extrem så att man efter 20 år fortfarande förundras hur hon kan bete sig. Jag ville som liten börja rida, det fick jag inte morsan var nämligen rädd att jag skulle ramla av hästen. Fick inte heller lära mig att cykla eller simma av någon orsak sågs det som för farligt och något jag inte skulle behöva lära mig men eftersom att det är obligatoriskt att lära sig simma fick jag i femte/sjätte klass gå i simskola där jag lärde mig simma. Cykla kan jag efter att ha tjatat på pappa att lära mig i sjunde klass men har inte suttit på en cykel sedan dess. Morsan har väldigt extrema åsikter om hur jag ska vara, se ut och vem jag ska umgås med och ha känslor för och hon tjatar jämt och ständigt om detta. Jag vet att tjatighet är vanligt hos föräldrar men här är det så extremt att det urartat i rejäla bråk.
Jag lyssnar förstås inte alltid och jag gjorde inte det då heller..
Men hur får man henne att släppa taget mer och förstå att jag är vuxen nu och kan ta mina beslut själv?


The sun will always shine..

Nu har mitt USB-minne kommit så att jag kan fylla den med allt jag anser viktigt innan jag gör storrensning på datorn igenom att starta om hela skiten. Hoppas på att den blir mer speedad då :)
Har varit i skolan respektive på gymmet idag annars har det inte hänt så mycket mer än att jag börjat läsa på en bok om Trelleborgar .. verkar intressant och tänkte läsa slut på boken i natt innan morgondagens besök i Borgeby.
Ska först posta en väldigt peppande låt som har varit med i bra och dåliga stunder.

http://www.youtube.com/watch?v=SAMOUqXjkU0

<3 Härligt framförande för den delen också! Enjoy!

Battle Hymns!

Blev inget gymmande idag, man måste ju vila någon dag så att inte musklerna bryts ned trots allt. Tror inte att ryggen kommer att dampa något för det.. dessutom har jag ju fått instruktioner på gymmet om hur jag ska göra för att bygga mer ryggmuskler så kommer snart vara frisk som en nötkärna!
 
Hur som helst så skulle jag ju tömma hjärnan på tankar..
Kan ju börja med en inte så rolig sak.. har en vän som jag trivs jätte bra med att umgås med och så men som blivit förtjust i mig. Tyvärr så kan jag inte säga att jag känner likadant då hjärtat som jag skrivit i ett tidigare inlägg finns någon annanstans.. om mer säkert nu än tidigare. Det gällde dock inte Peter nu som btw inte verkar vara så sur längre och som jag kanske kommer att träffa nästa vecka då han kommit från Irland för Sweden Rock kryssningen och gärna ville säga hej. Gällde iaf en vän som jag fått här nere i Skåne och som jag trivts med jätte mycket.. är ledsen att såra men jag känner som jag känner helt enkelt.
Känns som att det det är svårt att veta hur man ska bete sig med manliga vänner, kan inte säga att jag haft några direkt innan gymnasiet och upplever ännu att de flesta efteråt förväntat sig någon mer än vänskap. Tycker inte att jag är flirtig om jag inte vill vara det, är bara snäll för snäll ibland kanske med tanke på att karlar verkar fall för det. Men kanske har fel? Ska kanske gå och bli dum för att se vad som händer?

Till roligare saker då..
Har varit i Göteborg med min finaste bästa vän och syrra Nathaly, hängde först med hennes klass på några evenemang sedan härjade vi resten av helgen som vi brukar. Hade också våra härliga samtal som jag saknat som stryk sedan jag flyttat ner till Skåneland, men kommer såklart bli mera sådant i sommar. Dessutom så ska vi gå på allsång på skansen bara för att sjunga "Stockholm i mitt hjärta" ^^ längtar som fan <3
På tisdagen bar det av till Götet igen då för att se Manowar, träffade massor med härligt folk från Metalforum, Manowarforumet och lite annat utspritt folk som jag är bekant med. Spelningen var riktigt awesüme den med, stod i början rätt långt bak med Atlas och Alex och slungades under spelningen iväg, sedan kämpade jag mig fram till andra raden där jag stod stadigt hela spelningen. Fick beröm efteråt av dem som stått bakom mig att jag kunnat stå stadigt under nästan hela spelningen.. Gymmandet har verkligen gjort resultat alltså.
Dagen efter var också härlig, trevligt sällskap under dagen och hemresan i sig också för den delen *blink*.

Här näst väntar ett Stockholms besök ialla fall :) åker på onsdag eftermiddag och kommer hem på kvällen.
På torsdagen ska jag bjussa lilla brorsan som fyller 18 på lunch på Harry B James.. efter det ska jag till frisören och fixa håret.. det ska bli kreativare och större! På fredag blir det krog med kära återseenden av folk man inte träffat på länge... Rocks <3 Lördag blir det födelsedags fest och på söndag chill med familjen. Flyger hem på måndags morgonen och får skjuts av papz.. ^^


snart så..

Ett tag sedan jag bloggade x) har hänt massvis! Tänkte skriva ett inlägg ikväll för att tömma hjärnan på tankar som inte har med plugg att göra så att jag sedan kan sätta mig och läsa en av Anders Andréns komplicerade arkeologi böcker... Först ska det iväg och handlas och möjligen ett snabbt besök på gymmet..

RSS 2.0