Aj aj x(

Jag har ont överallt. Tycker inte om att sitta still mycket det är inte bra för mig, särskilt ryggen och vaderna är påverkade nu men jag vill inte ens veta vad som kan vänta imorgon. Är tvungen att sitta hemma eftersom att mamma mår dåligt vilket hon gör hela tiden enligt mig och för att mormor inte okar gå någonstans. Vilken jäkla semester är det om mamn ska sitta på stjärten och bli sämre och få ondare i lederna. Skulle gå någonstans sjäkv om jag hade tillåtelse till det men med tanke på att det varit terrorist attacker och att det finns så många araber vill man inte släppa mig själv.. känns verkligen skit. Men vad ska man göra.. Imorgon skulle vi kanske till stranden och jag hoppas det för deras skull jag kommer bara att bli värre och förvärra läget för alla andra hr.

Semester .. yey?

Jag hade sett fram emot att åka på semester. Komma till solen och värmen, träffa mina släktingar, prova den nya maten och att shoppa men det känns faen redan som att den är förstörd. Vi kom hit i tisdags och enda sedan dess har de enda diskussionerna i det här huset varit min mage. Mamma har ringt och berättat för alla hur den ser ut och hon vill se den själv... sen har vi varit hos läkare och pröjsat as mycket pengar bara för att höra att jag ska smörja in magen med något som kostar ungefär 30 spänn. Idag så håller morsan på att tjata igen att jag ska gå till läkare och hon pratar fortfarande bara om min mage. Blir så jäkla irriterad, ska vi bara prata om min mage hela dagarna så åker jag fan hem snart. Eller ska nog hälsa på morfar och mina morbröder först. Jag och morsan bor just nu hos mormor och det är ju trevligt förutom att de inte låter mig vara en sekund, måste kämpa för att lägga upp mat på tallriken . När vi sitter på röesturang får jag höra att jag inte äter, förutom min bror och min far är jag den människan som äter mest... jag har inte mycket aptit på kvällen men vid lunch och särskilt frukost kan jag nästan sluka hur mycket som helst.

Var på en marknad idag där en självmordsbombare slagit till, jag tycker att det är skitläskigt men det var ingen fara som tur är.. massor med militärer och marknaden var mest fylld av arabiska försäljare och utlänska turister.

Dissad...

Känner mig dissad, vet inte varför .. eller jo jag vet varför men vill inte gå ut så mycket med det med risk för att människor omkring mig blir ännu surare än vad de säkert redan är. Ett exempel var ju när jag var ute dagen innan midsommar med John,Robin, Sebbe och någon till x) .. Ialla fall så hade jag innan frågat om några av mina polare ville hänga på... antingen så blev jag utan svar eller så kunde de inte.. varav två av åtta svarade och sa att de inte kunde.
Det samma gäller sist vi skulle ut, jag frågade sisådär en åtta stycken igen och fick fyra stycken nej .. men va vilken orsak kan man ju undra att folk aldrig vill göra någonting?
På min student var ca 30 pers bjudna fick över tio återbud, två av dem var från mina märsta kompisar som jag känt längst och även mina gud föräldrar sysslade med annat. Dem enda egentligen som hade deascent orsaker att inte dyka upp var Camilla som hade en son som tog studenten exakt samtidigt som mig och min farfar som är sjuk och inte orkar sitta i en bil eller "festa" allt för länge (han har varit väldigt sjuk)..

Frågan är nu.. ska jag låta det fortsätta hålla på ..diss efter diss eller ska jag göra tillbaka på samma sätt? Det rår mig inte för att såra någon men om andra gör det så enkelt så varför inte??

Tatuering

Tänkte att jag ska ta kontakt med en tatuerare snart då jag flyttat på tatuering nummer två för mig väääldigt länge nu. Har mycket varit pga att man varit pank men också för att man varit osäker på vad man egentligen vill ha. Triquetran är otroligt lockande och den skulle jag kunna göra utan tvekan.. men finns det någon annan som talar till mig mer så kan jag tänka mig torshammare eller det alviska T som pryder alla Tolkiens böcker. Tolkien var ju trots allt med och formade den människan som jag är idag. Vi får väll se ;)

Two days left

Yep
Nu äre mindre än två dagar kvar tills att man åker till Israel. Tycker att jag skött mig hyfsat bra med att vara nyttig nu men har både ätit för mycket choklad (visserligen mörk men ändå) och massvis med cashews och även en liten bit tårta. Tänkte ju att jag inte skulle behöva ha något att skämmas över den här sommaren men vi får väll se vad jag känner för när det väl gäller..
Visst det är väll inga större fel på mig nu förutom att jag skulle behöva mer muskler och förutom att det som jag försöker bygga muskler på oftast söker sig ned till låren eller magen... störande som sjutton.
Jaja innan 2007 var jag för chubby och från 2007 till 2009 hade jag komplex för mina spinkiga armar och min laktos misshandlade mage. Ska det bli bikini 2010? Det hoppas jag.. har ju fasiken lagt ut pengar på en ..

En liten rätt sen, introduktion..

Namn: Jane Alexandra B.

Kallas: Arwen, Alex, Alexa, Boken, Hobbit..

Piercings: Öronen och naveln, hade i näsan men var allergisk mot alla smycken så fick ta bort.

Tatueringar: Ja , Blind Guardians "Fly" drake på vänstra överarmen

Längd: 165 cm

Har du någon fobi? Hajar och djupt vatten.

Gillar du dina syskon? En lillebror, Yonnie.

Måste du sy upp byxorna du köper? Nej ..men nästan

Ser du på Robinson? Nej, gjorde det när jag var mindre dock..

Sjuk humor? Pervohumor och ramla och slå sig humor <3

Gillar du bilar? Ja :) Miljöbil ska införskaffas i framtiden..

Vad anser du om skånska?  Näst intill obegripligt, ändå ska jag plugga där nere.

Har du en Lunarstorm? Hade i typ fyran, hette först Hif_alex och sen Hyperhif_alex.

Vad vill du bli då du blir stor? Arkeolog, Författare och mamma.

Favorit tv-program: Merlin , Förhäxad och Det okända.

Gillar du dina grannar? Dem verkar väll vara ok..

Värsta känslan: Självförakt och Ensamhet.

Människa som gör dig enbart glad: Finns ingen som BARA kan göra en glad.

Människa som gör dig enbart ledsen: ..dem som sårar..

Senast köpta skiva: Crashdïet - Generation Wild

Senast lästa bok:
David Eddings - Äldre Gudar

Vem fick du senast ett blandband av? Ingen? gör egna själv...

Har du några fordon i din ägo?  En cykel x) tror jag?

Jag vill vara:
Lycklig och harmonisk och kär.

Bästa sport: att spela:  Innebandy  att kolla på: Ishockey, Fotboll.

Hur ser folk dig?
Att jag är liten och svag och inte kan eller varit med om någonting i mitt liv, yeah sure?
Sen ser väll en del den glada och kreativa sidan som mest kommer fram bland dem man trivs riktigt bra med.

Vad vill du helst ha nu?  Blind Guardians nya singel..

Är det många som läser din dagbok på Internet? Nej, det tror jag inte..

Föredrar kall eller varm Oboy?  När jag väll drack oboy, vilket var fem år sedan tror jag ... var det varm som gällde.

Är du blyg?  Ja, men beroende mest på sällskapet.

När kräktes du senast? Nathalys G-fest, hemma hos Linus x) (sorry)

Vad tycker du är äckligt? Sniglar och maskar.

Tycker du det är jobbigt att ringa till någon?
Nej. Eller beror på till vem och vad det handlar om

Somnar du med tv:n på? Ja ibland..

Är mustasch eller skägg snyggast? Skägg..

Har du långa naglar? Hyfsat..

Om du skaffar barn, vill du adoptera eller ha biologiska? Biologiska.. även om graviditet är inget man ser fram emot.

Brukar du bli våldsam då du blir förbannad? Nej..

Mössa eller öronmuffar:
Mössaaah ^_^

RSS 2.0