Long time no see..

Har kommit hem nu från en romatisk kväll hemma hos John. Det var riktigt mysigt och vi pratade, drack vin och så hade John ansträngt sig och lagat en god och nyttig middag till oss båda. Helt laktosfri dessutom, tänk att han kom ihåg det <3!
Till efter rätt blev det en drink som smakade cocos, och mangosorbet (både laktos och mjölkfri) <3, känns som att många brukar glömma att jag är intolerant men nu så gick det bra tydligen :D
Vi pratade ialla fall en massa och vi är väll typ tillsammans nu :). Det känns bra, han verkar inte alls vara en idiot som de flesta andra man tillåtit sig att tycka om förut. Har blivit sårad så jekla många gånger för att killar varit tanklösa och låtit mig tro att de känt någonting eller så har de bara avvisat en helt.
Nu är allt prima ialla fall :) På fredag tar jag dessutom studenten, är båda nervös och superlycklig på samma gång.. tänk om man inte kommer in på universitetet liksom? Äsch nu ska jag inte vara negativ och tro saker, det kommer gå supär ^_^

Dagens låt : Norther - Omen <3

Vad glorru på ?

Tjoho! kom ut från duschen för en liten stund sedan. Har promenixat runt omkring i stan ute i den sköna solen och det är ju otroligt varmt. Av någon orsak envisas jag med att ta med skinnjackan men den hamnar alltid runt midjan till slut. Har verkligen blivit van i att folk stirrar nu, men jag fattar fortfarande inte vad det är som är så fascinerande att man måste stirra så mycket så att ögonen ramlar ut. Enda gången jag själv tittar så är när någon ser jäkligt bra ut men tror inte att det är därför folk glor på mig. Det är det här som jag avskyr mest med Östermalm, kan människorna som bor här inte acceptera att alla inte ser likadana ut? Jag har faktiskt inte lust att klä mig i märkeskläder, smörja in mig med brunkräm så att jag ser ut som en vandrande morot och att ha idominsalva över hela munnen. Märker en stor skillnad så fort jag är och hälsar på en polare på annan ort, igår var jag tex. i Farsta och hjälpte Linus med läxorna, eller ja han hade ju slarvat bort läxpappret så det gick inte så bra. Men hur som helst var människor jätte trevliga mot mig både när jag kom dit och när jag stack därifrån? Hur kommer det sig? Jag blir nästan ännu mer anti-överklass när jag ser hur det försöker få folk som inte ser ut som dem att verka som ailens.

Det ska bli intressant och se hur folk reagerar på en i Lund, kommer ju tala Stockholmska till skillnad från många andra så kommer ju vara en skillnad där men i övrigt så tror och hoppas jag att inte människorna som går där är snobbiga idioter.

Goooo Natt =)

Nu har jag suttit ett bra tag och sökt igenom en tidning som det ska finnas en massa lediga arbeten i. Ja och visst hittar jag jobb som passar om man har tidigare arbetserfarenhet. Men hur ska man få den erfarenheten om ingen vill anställa en? Väldigt bra fråga tycker jag. Har dock fått iväg ett par ansökningar inom snabbmats branchen så hoppas på att få napp. Vore ju hemskt synd om man blev utan jobb och fick leva på sista studiebidraget hela sommaren. Låter som en riktig mardröm för mig. Särskilt när man ska till Israel, jag måste ju köpa lite mera kläder och sen vill jag gärna köpa presenter till mina närmaste. Det är ett måste tycker jag när man åker på semester!

Nu ska jag lägga mig och läsa en bok som handlar om att stärka sin självkänsla, försöker verkligen att följa bokens goda råd bland annat om att syssla med saker som jag tycker om men att förstärka känslan av hur roligt jag tycker att det är egentligen. Kvällens största såkallade nöje för mig var att se på Merlin, en serie som varit borta allt för länge men verkar ha kommit med en sesång två nu vad jag förstått av SVT play. Härligt med klychig fantasy!

Tillbaka från picknicken :)

Nu är jag tillbaka ifrån min picknick på Djurgården med brorsan, tycker att det är trevligt att vi kan umgås ibland som syskon och inte bara bråka eller retas med varandra även om det finns något lockande med att dra en retsam kommentar då och då. Vi packade hur som helst med oss Tacos och allt som man kan tänka sig att ha till utom tacobröd som vi inte hade hemma så fick köra på pitabröd och på skal. Jag körde ock på potatis och mörkt bröd eftersom att jag inte riktigt var så sugen på pita. Solen lyste och det var skönt ute, verkade sitta massor med folk vid Strandbryggan när vi gick förbi men det fanns också folk innan för de blå portarna där jag och min bror satt. Blev dock törstigt ganska hastigt efter att man ätit upp så det blev att dra hem och dricka en varm kopp jordgubbs och cocosnöts te. Det var jätte mumsigt och ska nog be morsan att köpa mer nästa gång vi besöker Hötorgshallen.

Passar just nu på att slappna av lite och låta maten smälta sen ska jag ge mig på mina ryggövningar och ta en kall dusch :)
Känner verkligen att jag är påväg mot en sundare livsstil nu när jag rör på mig och sköter om min hy ordentligt och när jag får mer sömn. Livet känns härligt just nu på den fronten så kanske dröjer det inte länge innan det där som fattas också löser sig? Man måste ha tålamod i livet det vet jag mycket väl, men inte alla som är bra på att vänta. Och jag är verkligen inte en av dem.

Dagens =)

Nu måste jag berätta lite om vad som hänt idag också såklart :)
Jo jag steg upp på morgonen klockan sju och var riktigt trött vilket jag inte alls brukar vara i vanliga fall, efter ett glas Berocka och en skålmed flingor och soyamjölk kände jag mig på topp och fixade mig. Satte till och med på mig ett par jeans som jag egentligen inte tycker är smickrande alls för kroppen men fick när jag kom till skolan en snäll kommentar redan från början att jag var snygg så kanske borde ha jeansen oftare då? Det är ett par mörka cheap monday btw. Ja och sedan fick man träffa på flera klasskamrater som man inte träffat på ett tag också, den enkla orsaken till det är att skolan är så onödig just nu och man har inget alls att göra. Hur som helst så gick jag hem efter sista lektionen och satt i solen och åt en mumsig Vegoschnitzel sallad.. Efter det så lade jag mig på soffan och vilade. Fick dock inte vila länge eftersom att en liten skitunge höll på att skrika jätte högt mitt på gatan utan att föräldrarna gjorde nånting åt det. Folk stirrade ut från sina fönster och från flera håll och kanter av gatan men ändå gjorde inget. Bestämde mig för att sätta mig på rummet och spela Blind Guardian ett tag för att se om det gick över och det gjorde det till slut :)
Efter det så satte jag mig och började renskriva och kolla på källförteckningar till mina sista uppsatser.
Oj...oj Nu hinner jag inte skriva mer, ska iväg med brorsan på picknick på Djurgården :) mysigt va?

Gårdagskvällen (eller vad man nu ska säga) x)

Igår kände jag mig verkligen super nere, kändes som att alla var pissed på mig och bara generellt som en pissig dag. Kvällen räddades dock av att jag gick på spelning och såg min polare Antti och hans klass slut show. De var riktigt duktiga och just i slutet blev det mycket röj och till och med mosh-pit xD haha..
Undrar hur det hade gått för mig om jag kommit in i den klassen, jag hade ju sökt men sabbade intagningsprovet totalt då jag inte kunde låtarna som man skulle kunna texten och melodin på. Jag kunde dock låten som jag valde själv vilket inte alls var en rocklåt även om jag sökte till "Rock Sång". Valde låten "Into the west" av Annie Lennox som är Soundtracket till min favoritfilm vilket är "Sagan om Konungens Återkomst".
Dagen var fortsatt bra och jag hade ett trevligt samtal med Nathaly på mobilen hela vägen från Gamla Stan och hem. När jag kom hem var det pluggande och lek framför datorn som gällde, slutade med att man hamnade i säng efter midnatt vilket är betydligt senare än vanligt men sov som en stock så borde kanske försöka att köra på det där igen att vara vaken tills att man är trött och nästan storknar.


Morrnin'

Vaknade nyss, försökte somna om men utan någon vidare lycka. Jag vill sova längre men det går inte, någonting är fel och det vet jag. Det liksom kryper i benen på mig hela tiden när jag sitter still för länge. Vid tolv tiden planerar jag hur som helst på att åka ifrån Sigtuna till Stockholm lämna grejorna hemma hos mamma på östermalm och dra ut på en lång promenad i skolskenet. Om det nu blir något, ser inte ut igenom fönstret hur vädret ser ut men förhoppningsivs är det inte allt för kasst.
Ska slurpa i mig lite cola light och en berocca så får vi se om jag slumrar till eller om jag blir mer pigg, har en tendens för att få en tvärtom effekt på sånt.


Tankar..

Tiden för studenten kryper sakta men säkert närmre, jag fick hem papper från CSN idag angående mina högskolestudier. Känns läskigt men på samma gång längtar jag ärslet av mig att få börja plugga något som jag faktiskt är intresserad av och att få komma bort från alla måsten.
Jag vet att det är långt hemifrån och från dem människor man älskar och håller som närmast, men stannar jag kvar här vet jag att jag kommer bli galen på något sätt. Känner att det liksom bubblar i hela mig, vill ut i världen upptäcka nya platser och Stockholm har redan hållt mig tillbaka länge nog.

Ska skriva klart och fila på min absolut sista uppsats snart efter att jag styrketränat ryggen och det som måste stärkas, efter det är det bara väntan som gäller. Och när studenten väl kommer väntar en sommar som jag hoppas på att bli min bästa.

Gårdagen

Tjoho, jag var ute med några polare igår och partade. Först krogade vi lite på Helens Krog som föriövrigt verkar vara ett mysigt ställe men som borde införskaffa ölen Corona i utbudet!
Hursomhelst så satt vi ute i det varma vädret med utsikt över Mariatorget och satt där fram till ungefär 20 över nio. Vid halv tio började vi bowla det var jag mot Ida och Madeleine men John improviserade fram deras namn då han glömt vad de egentligen heter och det fick bli "Doris och Maria". Haha
På andra banan spelade födelsedagsbarnet i efterskott dvs. John och även Isac, Sebbe och Nathaly.
Är osäker på om jag eller Isac vann det hela men det gick hemskt bra för mig till skillnad från andra gånger där jag bara träffat 1-2 käglor per gång..
Efter det det drog vi till rocks och söp vidare samt dansade hela så att golvet började glöda XD kändes det som då.. och de spelade faktiskt Crashdïets låt "In the Raw" vilket gjorde mig galen av lycka.

Verkade härligt en del under kvällen och som en speciell person verkligen tycker om mig men jag är skeptisk, fortfarande och varför är jag skeptisk tro? Jo för varje gång jag tillåter mig själv att tycka om någon så förlorar jag den personen på något sätt och blir antingen sårad eller bara helt enkelt bortglömd. Jag vill veta att personen ifråga menar det den säger och inte ångrar det dagen efter, har vart med för många idioter redan och det räcker nu. Inget spel, vill bara att man ska vara ärlig.. är det så fel?


Veckan i månaden x(

Vet att det är helt normal att känna så men idag är jag som en levande amöba eller vad man nu ska kalla det, eller kanske ännu bättre en geleklump. Är inte tjock någonstans men just den här veckan i månaden som alla tjejer känner till så väl så känner man sig verkligen inte fräsig på något sätt, man är uppsvälld, får finnar och håret vill inte alls ligga som det ska och ser allmänt tråkigt ut. Detta är utöver att man har ont och måste gå runt med något som känns vuxen blöja hela dagarna.. Tur är väll ändå att tampong finns!
För att inte tala om alla hormoner som sprudlar i kroppen, man blir grinig ibland mer sötsugen än vanligt som tur är har jag inte det sista symptomet men i övrigt fyller alla de här känslorna upp en vecka varje månad.
Visst man ska vara glad att man är frisk och att kroppen fungerar som den ska, men måste allt gå så smärtsamt till?

Ny blogg, ny början :)

Så har man startat upp en ny blogg igen då :)
Hade en blogg tidigare på bubbleroom där jag skrev om vad som hände i mitt liv och om hur livet som rocker ser ut Stockholm. Efter ett tag blev bloggen mer en del av mitt projektarbete och kändes inte på något sätt personlig på något sätt. Därför har jag har startat en ny blogg där jag kommer vara mer specifik på det som jag ska skriva om. En blogg är då tänkt att vara som en dagbok vad jag förstår och därför kommer min blogg nu att vara mer en dagbok men ändå fokusera mycket på just på rockmusiken.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0