You must talk so big, to make up for smaller things...

As länge sedan jag skrivit sist ser jag,
Behöver rensa tankarna lite under tenta skirvandet annars så blir jag galen.

Så det är nu söndag, tråkigaste dagen på hela veckan.. men idag ska jag faktiskt iväg och köra ett afropass. Känns som att jag borde köpa styrketräningskort också eftersom att beachen börjar närma sig. Men sen så får man ju inget bidrag/ lån i sommar när man pluggar så det betyder ju på så sätt att man går minus med sommar pengar.  Vi får se.. måste skriva klart tentan hur som helst innan jag tar fler beslut..

Tänkte dra en snabbt resumé över veckan, det har varit mycket plugg och kurslitteratur läsande of course.. det är så vardagen ser ut som man vill ha bra betyg i guess. Har köpt hem tåg och flygbiljett till Stockholm, åker dit den 6 april och flyger tillbaka den 11 lagom till en föreläsning. Som en liten break har jag varit på en härlig middag hos Carl, KNUT-källare i onsdags, fun times med superhärliga människor. Sedan dess har det bara blivit enstaka träningspass och pluggande. Skittråkigt, skulle ut med Freja och några igår kväll men har inte kommit tillräckligt långt med tentan så fick prioritera det istället.

Hur det känns denna vecka, ja kan säga att jag har varit väldigt glad och haft trevligt i sällskap med härligt folk. Har också känt mig ignorerad av ett flertal personer, tänker inte säga peka ut någon men är van så tar inte åt mig..

Ser fram emot att åka till och umgås med syrran i Götet, se Manowar och besöka Stockholm <3


RSS 2.0