Tillbaka på banan!

Nu jäklar ska jag sätta igång med träningen igen, vill inte ha en klen, stel och degig kropp. Vilket man får om man sitter på sin lilla stjärt hela dagarna!
 
Måndag: Konditionsträning 40 minuter  + Redskapspilates 50 minuter (pass)
Tisdag: Powerwalk
Onsdag: Konditionsträning 40 minuter + Styrketräning 30 minuter
Tordag: Powerwalk
Fredag: Afro 45 min + Styrketräning 30 min
Lördag: Vilodag
Söndag: Konditionsträning eller Powerwalk! Beroende på väder...
 
Har börjat med en ny god vana föresten och det är att göra smoothies :)
Har lyckats göra ihop en liten lista på mina tre favoriter..
 
3. Ananas i skivor och Hallon, 1,7 Yoghurt ekologisk och en skvätt mellanmjölk.
2. Banan, Kvarg,  någon tesked Jordnötsmör och mellanmjölk om man vill göra den lite mer rinnig i konsistensen.
1. Dadlar, Banan och Mellanmjölk <3
 
Den sista blir en vinnande kombination och är riktigt bra innan träning :) Tips är också att ha i havregryn i om gillar krunch..

Why do i care if you don't?

 
Är ledig från pluggande nu i helgen även om jag skulle kunna börja läsa, men tycker nog att det är bäst att jag ger hjärnan en paus från information och det ständiga koffeinet.
Jag har suttit på rumpan hela dagen idag och kollat på Merlin som är en underbar serie men samtidigt så hade inte lite action för idag skadat som uteblir med tanke på Skånetrafiken som jag klagade om i föregående inlägg.
Merlin i all ära också men jag är ju en grubblare och just nu sitter jag och oroar mig över saker som jag egentligen inte borde lägga mig i. Andra människor bestämmer ju själva vad dem ska göra med sitt liv och vill inte personen ifråga ha något med mig att göra borde det ju ännu mindre spela roll..
 
 
 
 
 
 

HISS OCH DISS

HISS
 
1. Merlin (BBC serien)
 
Det mest fantastiska serien som finns, den innehåller verkligen allt man kan önska sig :) särskilt humorn som är typisk brittisk är något som kan få en att skratta och bli varm om hjärtat. Mitt personliga favourite qoute är när Merlin och Gwaine följer efter Arthur på ett quest, "Not you too!, Great..Are Gwen or Morgana here too? Are we going too have a surprise party?"
 
 
 
 
 
DISS!
 
1. SKÅNETRAFIKEN
 
Vilka jäkla idioter om jag får säga det själv. Igår fick jag sitta en halv-timme extra och vänta på ersättningstaxi som aldrig dök upp och till slut fick jag lifta hem med två tanter. Idag finns ingen kollektivtrafik alls eftersom att de har något fel på sitt bokningssystem.. helt jäkla otroligt alltså..Förra veckan fick jag dessutom betala för taxi själv..
 
 
 
 

Calm down bitch

Har känt mig trött i flera dagar nu :( avskyr att bli ett hormon-monster extreme..
När jag skrev förra inlägget var jag så blödig att jag började snyfta åt minsta lilla..
Men köpte berocca idag så ska förhoppningsvis bli mer skärpt och piggare.. kaffe har inte direkt hjälpt om man säger det så.
 
Kom dock på en sak efter att jag duschat, tagit min brus-tablett, ätit en god middag, färgat håret och stod där med ny färgat och fönat hår att jag tycker att flera saker med mig själv är vackra. Har vid sämre tider förut letat fel på mig själv men idag var det min bleka vita hy, mina stora bruna ögon och långa tjocka svarta hår som drog åt sig min uppmärksamhet. Jag är på god väg att bli den starka människan som jag alltid velat bli, en som kan acceptera sig själv för den jag är och älska mig själv..
 
Stress känns dessutom långt borta från mig nu, kanske behövde jag komma bort ifrån Stockholm? Klimatet där är mycket stressigare och sedan att det finns personer i min närhet som hetsar upp mig (utan att nämna några namn) gör att jag blir till en helt annan person. Får svårt att slappna av liksom..men det är ju något som jag får jobba med och acceptera att det tar tid. Nästa sommar stannar jag inte i Stockholm så länge och så är det..ska försöka hitta jobb i Skåne..
 
 
 
 
 

Fail

 
Har misslyckats totalt med min ekonomiska utmaning. När jag väl lade den hade jag en annan syn på allting och mådde bra.. allting rasade samman så jäkla snabbt. Jag försöker tänka att jag duger, ser inga särskilda fel på mig själv utom att jag är väldigt stressad möjligen.. Men endå så håller det ALDRIG! Är trött på att höra att jag fortfarande är ung, jag har varit med om mycket under så kort tid och har varit i ett underbart förhållande precis som gav allt som jag ville ha och hade drömt om. En av de sakerna som gav mig livslusten tillbaka för alla de där åren och det bara rycks ifrån mig hela tiden precis som allting annat.....

Dagens celiaki tips!

Crazy Bakers Of Sweden!
Köpte hem dessa (det är dock inte första gången) denna vecka. För utsseendet på bilden att dömma är bröden betydligt mindre..Man får inte plats med mycket alls..möjligtvis lite leverpastej eller mjukost vilket är en stor besvikelse. Smaken är dock god och den har inte den svampiga konsistensen som många glutenfria bröd har.
Stort minus är socker som står på 4,5 g per hundra gram..hade helst haft mindre men det innebär ungefär 2,7 g socker per brödbit.
 
Rekommenderas att ätas med aubergineröra och en liten kalkon/skinka skiva eller Renosten från cremebonjour.

Lyckligt ovetandes


Har nästan gått en hel vecka och har bara suttit på stjärten, känns hur jäkla depremerande som helst att tänka på vad jag var för en vecka sedan.. Allt kändes ju så bra då varför kunde det inte alltid vara så :(?
 
FAN I HELVETE ......
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=C6lQevdNW6w
 
En bra låt iaf..
 
 
 
 
 
 
 

Shoppat lite

Roligare inlägg nu lovar jag för tillfället ialla fall.
 
Beställde  precis detta linne till mig själv, behöver ju lite nya kläder och är väldigt petig så hade det inte så enkelt om man säger så men nu jäklar :)

 
Kjolen ingår inte! Ryggen har en dragkedja och den är dessutom lägre i ryggen så man får visa lite rygg, förhoppningsvis inte så långt ner att man ser mina ärr från operationen.
 

Vrak

Hur får man tummen ur? Skojar inte när jag säger att jag inte lämnat Revinge/Sandby sedan i lördags då jag kom hem. Har ingen lust, lämnar den inte idag heller.. ska plugga..Lyckades faktiskt få något gjort igår äntligen. Idag blir det också promenad och så ska jag skicka iväg ett paket.
 

Forever alone

Kan inte minnas sist jag mådde såhär dåligt..
Har gråtit non-stop i tre dagar...allt känns bara åt helvete, endå gången jag slutar gråta är för att hämta andan eller när jag är på promenad..då beundrar jag bara den vackra naturen som finns runt omkring.
Ska egentligen på fest idag på historiska institutionen men jag klarar av inte av att träffa folk just nu, särskilt inte folk som jag inte känner. Vill inte att dem ska se den ledsna och slitna människan jag är nu. Det är inte rättvist då jag inte vill att dem ska ha den bilden av mig.
 
I feel like the world's been infected and somehow you left me neglected....

Pretty Litte Liars

Ni som inte följt serien ska få en kort introduktion av den sedan följer en diskussion, se inte vidare om ni inte vill veta vad som händer i serien. Det här blir första och enda gången jag varnar er läsare :) är crazy-fan så går upp supertidigt på morgonen dagen efter att det sänds i USA bara för att se det live på nätet.
 
Pretty Little Liars en en tonsårs drama/thriller serie som sänds på tv3 tidigare (sesång ett och två) medans den på ABC family redan hunnit sända färdigt sesång 3.
Serien fölher de fyra tjejerna Aria, Emily, Hannah och Spencer som en gång tillhörde samma gäng under ledaren Alison Dilaurentis som varit försvunnen i ett år när första sesången utspelar sig. Alisons försvinnande splittrade också gänget som var det som höll dem samman och under samma tid börjar tjejerna motta sms från någon som kallar sig "A". A vet alla tjejernas hemligheter och hotar att avslöja dem. Först tror tjejerna att det är Alison eftersom att det vara är hon de avslöjat sina hemligheter för men när hon senare hittas död inser tjejerna att det är någon annan som vet alla deras hemligheter. A blir också det som flr gänget samman igen och tillsammans försöker dem avslöja A-s identitet. Och samtidigt lösa mordet på deras vän Alison.
 
 
 
 
VARNING FÖR SPOILERS LÄNGRE NER :)
 
 
 
 
Så den första A var Mona, hon hade sina orsaker men det är knappast hon som kan ha varit den riktiga A. Eller snarare kärnan till gruppen som jag tror att det är A är knappast en ensam person.
Nu senast avslöjades Toby som A, tydligen skulle han ha tagit livet av sig i böckerna vilket menar att serien inte följt böckerna på den aspekten. Mona är även den första A i böckerna medans Ali var A i böckerna, som istället mördat sin syster Courtney och sedan hämnas på tjejerna igenom att skapa the A-tetam.
MEN, varför är Toby en del av gruppen? Det diskuteras om att han ska hjälpa tjejerna inifrån  the A-team, men samtidigt har Alison i sällskap av tjejerna gjort honom så mycket ont, så man vet inte hur man ska tolka det. Tjejerna vet inte att Toby är A utan det var något bara för oss tittare.
Väntar spänt inför Halloween specialen och sesång fyra!

Powerwalk- utmaning!

Är med på PT'n Ida wargs vecko utmaning att Springa/Jogga/Powerwalka två mil på en vecka, någon annan som är det? Brukar inte gå med på liknande utmaningar eftersom att det många gånger känns överdrivet men att hålla sig rörligt är bara hälsosamt särskilt för ryggen som nästan har hållit sig frisk i TVÅ ÅR.. i december :)
 
Gick mellan Södra Sandby och Revinge av ren slump tidigar i veckan, eftersom att jag missat bussen och förrgår gick jag 6 km. Och igår 7 km så är uppe sammanlagt i 2,4 mil :) idag och imorgon blir det också promenader eftersom att min kurslitteratur inte kommer förens måndag-tisdag och jag inte har lust att skrubba lägenheten varje dag. Är så fint väder idag dessutom pass på medans det är sommar kära läsare :)!
 

RSS 2.0