Two days

Nu är det bara två dagar kvar till flytt :) eller knappt..eftersom att jag flyttar på morgonen på torsdag.
Har packat nästan allt och känner mig riktigt taggad även om alla möbler och sånt inte är införskaffat, men tänkte köpa lite smått som jag inte klarar mig utan imorgon. Har dessutom fixat käksmöbler, blir i grönt och brunt vilket är naturliga färger och passar mitt "tema" för hemmet. Vardagsrumet ska visserligen ha ett "metaltema/fantasy"... hade exempelvis hade tänkt ha denna på väggen:

Mhmm! Now that's great stuff!


Unleash hell

Guess what? Jag har inte tränat eller rört mig alls idag (förutom att ha varit i skolan men det räcker inte).
Tog till och med bussen från stationen. Min högra fot gör ont något förskräckligt och jag misstänker att det är pga min träning och att jag tagit i för mycket. Varför tar jag då i så mycket? Jag är helt enkelt ute efter den där lyckokicken som man får om träning.. Känner mig allmänt nere, visst är jag glad över flytten och att få mitt nya ställe (thrilled) Men höstdeppen har satt sig in ordentligt...behöver inte gå in på detaljer för att förlara allt men saknad står bakom en stor del av det.

Känns jäkligt härligt att lyssna på Norther nu tycker jag ialla fall!


Hatred and death sleep in my bed
In my eyes you're not doing well
keep on praying before I Unleash Hell

Thoughts in the rain

Jag tänker sätta en gräns, kommer endast att få besöka Facebook en gång på morgonen och en gång på kvällen efter att kurslitteratur läsningen och tentorna är gjorda. Lika bra att sätta det förbudet nu trots att plugget inte börjar förens på måndag. Känns som ett beroende på något sätt att kunna hålla reda på sina vänner och alla mår bra, typiskt mig att behöva se efter andra!
Men sen också för att jag känner att jag blir höstdeppig, varför? hmm.. ja visst är jag glad när det går bra för andra...men flera folk på min lista har gått och förlovat sig bland annat en som jag var kär i för 4-5 år sedan och hade ett slags förhållande med. Är glad för hans skull men samtidigt ledsen för att det går dåligt för mig.. 
Sedan honom och sedan depressionen har jag låtit mig själv att tycka om endast tre stycken karlar mer än som vän då.. även om man träffat andra och försökt har det inte känts likadant. Men det går ju åt pipsvängen hela tiden och då undrar man vad man gör fel medans andra gör rätt? Visst jag är ju "bara" tjugo (och ett halvt) men intressant fråga är det...





  Min studentmottagning förra året och min dåvarande karl.

Städ och flytt!

God eftermiddag eller vad man nu ska säga :) har packat och städat mitt lilla korridorsrum och alla kläder ligger iprincip i påsar. Eller ja nästan.. klänningar ska jag passa på och ha nu när det fortfarande är hyfsat varmt ute. Ska strax byta om ut gå till gymmet...6 dagar kvar till flytt!

WOOOAAHHH!

Har tvättat håret och fönat :) håret blir verkligen tjockare hela tiden och jag blir så glad att det håller på att återhämta sig. För några år sedan drabbades jag av bland det värsta man kan drabbas av nämligen självförakt.
Detta ledde till att jag fick depression och den urartade sig på många sätt..kroppen mådde inte bra och håret började falla. Har ingen lust att gå in på det mer, men nu är det som sagt tjockare och känns friskare. Har börjat att strunta i att shampoonera hela håret också. Kör bara lite på övre delen och resten kör jag bara inpackning på. Shampoo rengör visserligen men den tar också ifrån håret sina naturliga oljor. Tänkte därför se om det blir mindre torrt på köpet =)

Så... det är torsdag idag! Imorgon börjar jag packa och städa riktigt ordentligt,  läsa 50 sidor kurslitteratur och utöver det så ska jag såklart promenixa..kanske jogga och sen dra till gymmet och lyfta skrot. Har börjat smått med övningar som ska göra min hållning bättre också.. Hade ju ryggskott förra vintern så lika bra att försöka stärka rygg,bål,axlar och nacke innan jag börjar med konditionsträning.

Dagens låt då, är av ett svenskt band också precis som igår. Fasst detta band heter Lost Horizon!
http://www.youtube.com/watch?v=kzAebOLMEzM

Sångarens röst inspirerade mig rejält idag när jag stod med fönen och ruffsade håret må jag säga!! WOOOOOAAAHHH! WOOOOOAAAAAHH! 


 

Glömde säga förstås att min kära pappa fyller år idag! Och Rob Halford tydligen =)


So it' begins"

Ny dag nya tag, fanns det blir inget gymmande idag.. minsann! Har dock tagit en morgon promenad och ska strax bege mig iväg mot Lund för att ge mig på kurslitteraturen för första delkursen. Börjar inte förens nästa vecka men det kan ju vara bra att ha koll på vad man egentligen ska syssla med under några månader frammit. 


Dödar tid igenom att lyssna på Bloodbounds nyaste "Unholy Cross".. ge plattan en chans!!


Duktig ^^

Är tillbaka från träningen det gick bra och tycker föriövrigt att jag skött mig bra idag :)
Har fått mycket gjort hemma igenom att ringa samtal och fixa med elbolag osv. , har tränat och har ätit nyttigt och gott och bäst av allt har kontroll över nötterna ^^ Nötter är min snasklast och det brukar gå iöverstyr så pass att jag mår riktigt skit fysiskt..det var iofs också så jag kom visse om att jag var allergisk mot jordnötter och inte på ett trevligt sätt. Men! Lyckas jag ta kontoll över det under en viss tid så ska jag belöna mig själv med något, och det blir dem här snygga byxorna, åtminstonde fram till att jag börjar konditionsträna igen.

http://se.bestseller.com/vero-moda/pants/WP-ZULUPULEGGING/10072935,sv_SE,pd.html?dwvar_10072935_colorPattern=10072935_BLACK

Warrrm!

Usch,
Jag måste säga att jag är orolig över min hälsa just nu.
Sover inte bra alls och min kroppstemperatur är superhög, är varm som sjutton också och måste springa och duscha stup i kvarten.
Mitt rum ligger på solsidan och värms upp och så blir allmänt stekt när jag är i mitt rum.  Har packat mer så mitt rum börjar se ganska tomt ut nu ialla fall. Och ska ut på en lång promenad mot gymmet och så blir det en promenix tillbaka när jag är färdig. Behöver egentligen mer ordentlig konditionsträning men det blir tyvärr inte av förens nästa vecka då CSN bidraget kommer och jag kan köpa kort på Gerda.

Ska ringa ett par samtal och sen ska det tränas!

  Ska tipsa om en bra ny låt som kommit ut nyligen från ett band som det inte hörts av på vääldigt länge. Inte säkert att alla gillart men ändå!

http://www.youtube.com/watch?v=6BZvYEdxXC8&ob=av2n 

Veckans schema


Måndag: Gym, Städ och Malmö Festivalen.
Tisdag: Gym & Powerwalk.
Onsdag: Hämta upp kurslitteratur
Torsdag: Packa och börja plugga smått, Gym!
Fredag till söndag: ???? Vi får se :) Ska sätta in något styrkepass ialla fall

Måndagen därpå börjar jag ialla fall att plugga igen. Ska bli najs att få göra något annat om dagarna än samma tråkiga rutin. Then again. Ska ju flytta nästa vecka också :)
Under min promenad ska jag passa på att handla keso, skulle ärligt talat kunna leva bara på keso med olika blandningar. Brukar köra på den laktosfria tillsammans med krossad macadmia, egen müsli, kanel och lågkalori äppelmos..<3

A clash of kingz

Yes! Då har jag varit och kollat på min lägenhet, den låg ehrrm.. En bit ut på landet men vad tusan! Huvudsaken är att jag kommer iväg härifrån. Flytten ska som sagt bli en ny start för mig psykiskt eftersom att det inte gått helt hundra här. Inte så att man blivit depressiv, men är väldigt känslig för stress och sen så...äsch har inte lust att gå in på detaljer. Men jag skriver något litet mer imorgon innan jag sticker iväg på Malmö festival med Freja och Ellen. Ska bli skitkul :) sen ska jag och Freja ut och festa också senare.. awesüme!
Exakt vad jag ska ha för "nyflyttslöften" får jag ta upp senare nu ska det läsas lite " A Clash of Kings" (A song of Ice and fire-serien av George RR Martin) och sen ska det laddas energi. Bonne nuit!

 *Grabs and will never let go, it's absolutely fucking briliant" - Metalvalkyrian

I pay no mind to the negative kind

Dagens eller ska man säga veckans låt är absolut denna, vilken inspiration!
http://www.youtube.com/watch?v=hh24UiDcOQU

Alla tjejer som känner sig osäkra på sig själva borde ta åt sig av texten för every single word är sant. Om någon kvinna som ska ses som en inspirations källa så är det absolut Christina..


Uppfräschning

Sitter och schvullar jordgubbar för tillfället, halvglor på en film och installerar Photoshop :)
Tänkte försöka fräscha upp bloggen lite, inte för att jag är super på det här med design direkt men tänkte försöka.
Har föresten planer inför helgen, ska kolla på lägenheten på fredag och på lördag blir det någon form av utgång. Skönt att slippa sitta på stjärten en dag till iaf, imorgon bär det av till systemet och handla och så ...städa en kartog till ska jag försöka packa. Vill flytta nu, men imorgon är det iaf två veckor kvar!

Bild från en av mina första krogutgångar...placebofull av 2,25 cider

Kraffs!

Tycker att jag varit duktig idag, har vaknat och tagit en promenad, kommit hem för att käka lunch och senare tagit en promenad mot gymmet. Lyfte lite skrot och kom hem och käkade middag. Har städat lite också idag och har börjat packa ännu en kartong för flytten. Can't waiit!

Nu i veckan väntas bland annat gymmande, packande, städande (som vanligt) men ska även uppsöka en ny nation och gå med och skulle gärna också satsa på en utgång. Dock så måste jag hålla band på mig själv vad gäller alkoholen, åkte dit riktigt ordentligt när jag var på Wacken och jag säger det till er få som orkar/vill läsa denna blogg. Drick mycket vatten när ni intagar alkohol eller så säger kroppen ifrån, och det kan gå riktigt ILLA!


En liten lista för att förgylla kvällen och döda tid innan jag ska lägga mig och ladda inför nästa vecka;

1. Hur gammal är du om fem år?  25,5
2. Vem var den senaste du träffade? Aläx!
3. Hur lång är du? 165 cm
4. Vilken var den senaste film du såg? "Vattenhästen" - Gick på tv.
5. Vem ringde du senast? Mamz
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Minns ej, telefonen är på service :(
7. Vad är dagens planer? Morgondagen blir det väll då; Ringa LA-hem, städa, gymma,kolla grejer inför nya boendet osv.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Messa..
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda sedan länge!
10. När såg du senast din mamma?  Slutet av juli.
11. Vilken ögonfärg har du? Hassel (bruna)
12. När vaknade du idag? Tio i tio
13. Har du någon gång hittat en katt? Yes, tog hem den men fick inte behålla den.
14. Vilken är din favoritplats? Rocks i Stockholm med mina vänner <3
15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I England, en villa på landet, en fin karl, två ungar och några hundar.
17. Vad skrämde dig som barn? Fullgubbar och Hajar.
18. Vem fick dig att skratta senast? Merlin bloopers på nätet xD 
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej, men har inga just nu..
20. Har du stationär eller bärbar dator? En bätbar skrutt
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beroende på värmen, skönast är utan och en rejäl filt istället ;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre
23. Har du någon gång spytt på fyllan? Yes, ett par gånger..
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Högklackade skor eller mina training tone skor.
25. Är du social? Ja är super social när jag är på glatt humör :) sedan kan det gå upp och ner.
26. Vilken är din favoritglass? Rom och Russin, är dock laktosintolerant så säger Blåbär sorbet.
27. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Tatuera mig, åka på semester, spara till en bostadsrätt.
28. Tycker du om kinamat? Riset kan man skita i men resten är mumz!
29. Tycker du om kaffe? Gott, dricks helst svart men också med laktosfri/soya mjölk
30. Vad dricker du till frukost? Svart kaffe eller grönt te
31. Sover du på någon särskild sida? In mot väggen, känns tryggt.
32. Kan du spela poker? Ja, men skulle aldrig spela bort pengar.
33. Tycker du om att mysa?  Ja, finns inte mycket bättre ;)
34. Är du en beroendemänniska? Ja x) fasst bara i bra saker!
35. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej..
36. Vill du ha barn? Ja, tre stycken ^^ (hoppas jag inte skrämmer alla karlar nu, haha)
37. Kan du några andra språk än svenska? Hebreiska, Franska och Engelska.
38. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
39. Föredrar du havet eller en pool? Havet så länge det inte flyter runt en massa skit.
40. Vad spenderar du helst pengar på? Festivaler & spelningar, upplevelser.
41. Äger du dyra smycken? En del guldsmycken som jag fått av mormor är dock ingen guldtjej.
42. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Laktosfri keso med några macadamia nötter.
43. Vem är den roligaste människan du känner? Brorsan och Nathaly då :)
44. Välj ett ärr på din kropp? Vänstra handen, hårbotten, vänstra knät, pannan.
45. Vad har du för ringsignal? Mobilen är på service så är inte 100 % men tror, Not myself tonight med Christina Aguilera.
46. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Morsan har nog sparat skor och klänningar.
47. Flirtar du mycket? Kan jag inte påstå :P
48. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen bild
49. Kan du byta olja på bilen? Nej ..
50. Har du fått fortkörningsböter? Nej
51. Vilken var den senaste bok du läste? "A clash of Kings" George RR Martin
52. Läser du dagstidningen? Aftonbladet på nätet.
53. Prenumererar du på någon veckotidning? Ingen veckotidning men prenumerar på Topp Hälsa.
54. Dansar du i bilen? Nej?, skulle slå i taket.. lite längre än så är jag :P
55. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix fm på Gymmet.
56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vad jag skulle köpa för något.
57. När var du i kyrkan senast? Arkeologi exkursion i april/maj tror jag..
58. Vad ska du göra nu? Ta bort smink, lägga mig och läsa ovan nämnda bok :)


Bonné nuit!


It's late

Det är sen en lördagkväll och jag önskar innerligt att jag var med mina vänner i Stockholm på Rocks och dansade. Ändå sitter jag här i mitt rum i Landskrona och har skittråkigt, var visserligen på festival förra veckan hade roligt och så men fan vad jag saknar MINA vänner som jag kan vara glad och öppen med.
Varför jag är kvar i Skåne kan man ju undra , men eftersom att de ringde angående flytten när jag kom tillbaka är det väll lika bra. Äsch ska inte deppa så mycket mer, imorgon är det städ dag och ska passa på att packa lite, sen blir det gym..like usual.


Btw, funderar på att bli svarthårig igen, är det något att satsa på tro?


Move it, just move it!

Har varken haft tid eller råd att göra något särskilt idag,
Igår ösregnade det så det blev bara en liten promenad. Idag gav jag hela underkroppen plus magen en omgång på gymmet vilket verkligen behövdes. Jag som lidit av både smärtor, stelhet och restless legs vet själv att det är det enda som hjälper, dvs. att röra på sig regelbundet.

Satt igår kväll föresten och kollade på möbler till min lägenhet, är supersugen på möbler i gammaldags stil gärna med ornamentik och såklart en lädersoffa. Kan bara föreställa mig hur fint det kommer bli! Har packat ner en låda med prylar än så länge. När stället börjar se någolunda trevligt ut tänkte jag anordna en liten inflyttningsfest också.


En sak som kommer att komma med flytten och den nya terminsstarten är en ny start, tänker precis som när jag lämnade Stockholm börja om psykiskt. Vännerna ska jag ha kvar men allt som gått skit och fått en att må dåligt ska vara bortblåst, mår man bra syns det både på en själv och i skolarbetet. Ingen mer crappy feelings...


Snygg man var back then ingenting klär en som LYCKA!... vill vara så glad igen!

At the schedule

Halloj :)
Har börjat med styrketräningen nu igen när jag är tillbaka från Wacken. I höst börjar jag med konditionen igen igenom att börja dansa, att springa och cykla osv. funkar inte för mig. Tycker att det känns tråkigt och enformigt.
Tränings schemat jag lagt upp nu är:

Måndag: Styrketräning
Tisdag: Lång promenad
Onsdag: Styrketräning
Torsdag: Lång promenad
Fredag: Vila från måsten, partey!
Lördag: Styrketräning och Promenix
Söndag: Städdag och lång promenad som paus.

Ska även försöka lägga om lite i kosten för att öka mitt proteinintaget, tydligen är det som krävs om man vill få mer muskler..

Återkommer med annat sen.. ^^


RSS 2.0