Bäkk on trakk 2

Har inte skrivit på länge så passar på att skriva lite mer x) ..

Först att jag har i förrgår börjat med en Priorinkur.. Priorin ska hjälpa håret att växa igen efter håravfall som uppstått via graviditet, stress, stor viktminskning, vitaminbrist ...osv.
Det ökar blod cirkulationen i hårbottnen så att hårrötterna vaknar till liv och håret börjar att växa.. det håret som växer blir också friskare och starkare. Om det funkar helt vet jag inte.. men känner att det kan vara en hjälp på traven.. varierad kost är och att man inte stressar upp sig för mycket är väll det allra bästa och att man INTE, ABSOLUT INTE BLEKER HÅRET.. tänker aldrig göra det misstaget igen även om jag passade i blont hår.
Känner jag skillnad skriver jag absolut upp det, målet är ju att få samma tjocklek som jag hade innan jag blekte och innan helvettet bröt ut.. Behövs väll tålamod antagar jag vilket jag har dåligt av men ialla fall :)
Det som jag känt av än så länge att det känns som att något växer på skallen..hmm kanske är hårviagra som jag råkat köpa? x) haha..

Om jag ska gå vidare så är flyttdatum för Blentarp (ja inte Lund) satt.. kommer att bo hos min farmors-änkling tills att jag hittar studentlägenhet/korridor rum i Lund. Har ju kommit in på arkeologi utbildningen och vill helst ha nära och bra så att man inte har långt till skolan och till alla trevliga människor som man kommer att träffa på. Det som jag är lite conncerned över är väll skånskan, som jag inte förstår mig mycket på alls.. jag är grov stockholmare vad gäller på förståelse x) men det sjunker väll in efter ett tag..så svårt är det väll inte?
Hur som helst om jag ska tillbaka till ämnet så är flytten satt för 20 augusti vilket är väldigt snart så har börjat packa lite.. än så länge bara Tolkien böckerna och lite filmer..kläder ska också stoppas i och min underbara Rohan tavla som hänger ovanför sängen..<3 Mer får jag nog tänka över...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0