Sjukling på G?

Har precis slagit mig ner i stadsbibblan efter ett besök i iskalla Vallkärra.. kände redan innan jag drog ut att det var en förkylning på G och nu känner jag mig också ganska svag i kroppen. Hade tänkt köra ett afropass idag vilket jag behöver för att hålla min träningsrutin men vet inte om det är så smart ifall att jag skulle må sämre. Vi har redovisning om vårt Vallkärra arbete på torsdag och då får jag inte vara sjuk!
Blir till att knarka te och svulla kycklingsoppa.. sånt brukar ju funka. Februari är den enda månaden om året som jag brukar bli riktigt sjuk iprincip, för två år sedan hade jag en förkylning som pågick i nästan en månad då jag inte lät mig själv vila.. Kanske ska ta en vilodag ändå och se om det blir bättre? 


The lord of the rings....

Tjoho!
Sitter här och laddar med Howard shore ikväll ska det nämligen lyssnas på Tolkien musik, har även laddat kameran då det ska läsas upp ur sagan om ringen, underhållas med eldshow och även fäktning.
Kommer att bli riktigt awesüme, har inte nördat mig själv i sagan om ringen på länge. Vet att folk som inte är intresserade i sig kan bli riktigt irriterad på en om man tenderar till att prata om det för mycket.. men finns ju inget som säger att jag inte kan vara den Tolkien fanatikern jag är hemma och på fritiden.

Först blir det en timme plugg på bibblan och så ska det köpas något att dricka då allting håller på i tre timmar, är dock en sådan som har tendens för att hälla i mig allt på samma gång (gäller lightläsken och alkoholdrycker) vilket leder till att det blir mycket toaspringande och vill ju inte missa något av konserten.

Vad gäller träning så blir det inget idag då det kommer att krocka med med konserten, kommer dock att köra afro/zumba imorgon med bästa läraren Anna och sen så kör jag hårt de dagarna som går. Ryggsmärtan har hållit sig borta sedan december (då jag ramlade i slog i både rygg och bakhuvud efter Candlemass spelningen) och det ska den förhoppningvis fortsätta och göra.

Ska strax iväg ^^


Its a life, it's a style, it's a need, it's burlesque...

Dilemmat som jag skrivit om tidigare har löst sig, Peter som han heter kommer inte och hälsar på pga att läget är som jag berättat innan. Han var väldigt förstående och stödjande och bara det säger ju att han är en bra karl, borde finnas fler sådana. Vi ses förhoppningvis på Wacken eller något i sommar och får se vad jag känner då och hur det ligger till ialla fall.

Om man ska prata om annat.. så nu är det fredag. Började dagen med en massor av kaffe och stack iväg till ett super härligt afropass .. levde verkligen in mig i dansen och visst så måste det vara så att det finns gener i oss som säger att det är naturligt att vi dansar tillsammans till afrikanska trummor. Från min sida är det bevisat .. gäller bara att man vågar prova själv. Sedan studerades det kartor på bibblan, vi ska ut till Valkärra och studera landkapet lite och fotografera på tisdag nämligen så måste ju ha lite back-side information.
Efter det blev det ett Zumba pass.. om man kan kalla det de..läraren som ledde passet spelade en massor av hip-hop och shakira + en av orginal låtarna till zumba.. Kul med nya danser och man blev ju faktiskt rätt slut.... men hade hellre hållit mig till den orginala musiken + lite Christina aguilera.

Min burleskdans kurs börjar nästa vecka men pga skolarbete så flyttar jag första lektionen till vecka nio, ska bli riktigt spännande! Hela stilen med burlesk är ju cool, musiken är rätt sensuell och sedan har jag ju blivit stormförtjust i filmen "Burlesque" med Christina Aguilera (of course) & Cher.

http://www.youtube.com/watch?v=RQa7SvVCdZk (Burleskt som bara den och superhärlig låt)




Ett dilemma

En polare som bor utomlands vill komma och hälsa på, jag har såklart inget emot att personen ifråga hälsar på som vän. Men jag har dejtat personen och han har mer eller mindre erkänt att han har känslor för mig, starka känslor. Väldigt fint och rörande och så.. eftersom att han är en av få som känt något för mig och varit ärlig om det. Men det känns fel, sist han var i Sverige och hälsade på gick det lite för långt än vad jag menade det till.. och jag tror inte att jag själv känner något mer. Hjärtat befinner sig någon annanstans för tillfället.. visserligen i förvirrat läge. Men hur gör man utan att såra någon ?


Lugn weekend, surprise surprise?

Fan va jag saknar stockholm om helgerna, finns typ inget att göra här. Till råga på detta så känner jag inte många människor heller för den delen :( får spara på Nöjena till knut på onsdag. Idag ska jag köra ett pass afro och efter det tänkte jag ta och se någon film är as dålig på att göra det så det är väll lika bra att passa på när man inte har annat för sig. Imorgon blir det städdag och kanske tvättstuga...och såklart Sherlock!
Nu ska jag iväg och köpa lite svull till ikväll iaf ^^

Into the west...

Fredag då, blir nog en lugn helg. Troligen något gympass men annars så ska jag försöka kolla på film och sen är det ju fortsättningen av Sherlock på söndagen. Tror att storstädning kan vara väl till pass också.
Nästa vecka blir det där emot en symfoniskt tolkien inspirerad konsert som jag är super taggad på. Blev tipsad via Lunds Tolkiensällskap som tyvärr inte är aktivt men ska bli nice att få drömma sig bort till Tolkiens värld ändå. Hoppas på att få höra "Into The West" som för iövrigt är bland de vackraste låtarna som någonsin gjorts. Ska man ha en viss låt spelad på sin begravning så blir det den.
Men fan, nu ska man inte vara negativ! Ska dra in till Lund strax ^^

http://www.youtube.com/watch?v=M-4iZAXfRqI&feature=related
Här är ett klipp av "Into the west" från Oscarsgalan 2004.. gissa vilken låt som tog hem priset? ;)

Börjar fan alltid böla av den låten x( men postar ett roligare klipp här efter... som visserligen inte har något alls med saken att göra.

http://www.youtube.com/watch?v=WrzejbvK1iQ

Hurt

Tjoho!
Sitter just nu med tentan och visst jag kompleterar med några meningar då och då men har inte uppnåt det sidantal jag satt för idag. Klockan är iofs bara 14.00 så behöver inte direkt stressa ihjäl mig, uppgift två har kommit upp i en sida + lite mer medan uppgift ett är nästan en sida. Vet dock vad jag måste kompletera med men tror knappast att det blir en VG uppsats. Vi har haft för lite tid att få in den är sortens information i skallen. Anders Andrén är verkligen en klurig författare, det är som att han skriver i gåtor och får allt och verka krångligare än vad det är. Undrar nästan om jag är korkad som behöver läsa boken 5-6 gånger eller bara behöver en paus från pluggande generellt.. Pluggade nästan varje dag när jag var uppe i Stockholm sist...huh..

Angående nästa termin efter sommaren så funderar jag på att kompletera med Italienska, engelska skulle vara nice också men då blir det säkert på en för låg nivå för mig. Men tänkte mest om jag skulle få kunna komma iväg till England någon gång... Historia och religions studier skulle också vara nice att kompletera min arkeologi utbildning med men åandra sidan kan det vara bra att ha ett till "ben" att stå på...om jag aldrig skulle bli arkeolog.
Blir en svårt, tur att jag har till iaf april att bestämma mig..

Vad gäller musik som jag väldigt sällan pratar om här, skäms på mig.. Så lyssnar jag mycket på Johnny Cash.

 http://www.youtube.com/embed/o22eIJDtKho


Och Anthropia faktiskt.. instrumentaliskt låter det ju awesüme även som sångaren skulle kunna ta i bra mycket mer.

http://www.youtube.com/embed/du52MLfw8TU



Snabbt innan afropasset..

Ska strax iväg och dansa Afro, sen måste jag verkligen hugga i med tentan. Kreativiteten måste komma tillbaka på något sätt. Blir dock ett break vid sju tiden då vi som bor på min våning ska storstäda kök och allrummet. Hoppas på att få se mer resultat av träningen snart, har visserligen bra benmuskler.. men skulle vara snyggt och se lite på armarna och mage/rygg också.. Har börjat lägga till pilates pass så att det blir mer fokus på mage och rygg.
Aja,nu ska det iväg och pumpas!


Not myself tonight

Man kan ju undra riktigt vad det är som händer med mig,
Jag sköter träningen galant och har energi för det, jag är mycket gladare mot andra människor runt omkring mig men när jag väl sätter mig framför datorn och ska börja skriva inför tentan så tar det bara stopp. Det är som att alla andra tankar som man kan tänka sig ha dyker upp precis när man ska plugga, skitjobbigt tycker jag även om jag nästan lyckats komma upp i det antalet sidor som jag satt som deadline idag.
En sak som jag försökt intala mig själv det senaste dagarna är att jag måste ut och träffa mer folk, folk som är äkta.. var dem nu finns. Tänkte börja med att arbeta som frivillig på nationen och hoppas på att hitta någon där, kanske börja i deras teater grupp om dem har någon. Har iofs dem tre goaste brudarna i hela skåne i min bekantskapskrets och dem är verkligen äkta... Har vänt mig till dem när jag grubblat över något men har inte alltid tagit det dem sagt åt mig helt.. varför kan man ju undra. Men tycker att jag borde det, varför gå runt och grubbla över något som får en att känna sig ledsen? Får lyssna till huvudet någon gång istället för hjärtat helt enkelt även om det varit mitt sätt att ta beslut tidigare.. ska omge mig med människor som tycker om mig för den jag är och ärliga och öppna .. för det är sådan jag är mot andra.
 "I feel brand new, and if you don't like it f*** you"- Christina Aguilera (Not Myself tonight)

Let's Zumba!

Nu har terminen börjat på riktigt, har fått min första hemtenta. Känns lite panikartat runt den då jag inte hunnit läsa ut kurslitteraturen och inte till hundra procent förstår exakt vad det är vi ska skriva. Hoppas att kunna börja ändå lite smått imorgon kväll, men tills dess är den en jäkla massa läsning som gäller. Har börjat hugga i med träningen rätt rejält, körde två danspass idag så kanske kommer i form till Manowarspelningen. Kände mig som en seg degklump som inte kunde göra någonting innan jag började träna iår men nu jäklar kunde jag hålla igång, viktigast är förstås att man dricker och käkar lite protein mellan passen så orkar man och får heta muskler på köpet. Är inte ute efter att bli biff, utan mer för att få bra hållning och att få muskler i rygg,mage och armar..

Angående hur jag känner mig är jag just nu för upptagen med att försöka förstå mig på vad kurslitteraturen handlar om än att tänka på något annat.. det är otroligt hur jag kan pusha undan andra tankar. Men vi får se hur det blir mot alla hjärtansdag .. brukar vara en nedåtsvacka ungefär då. Men men...tillbaka till studierna!

RSS 2.0